Faustino Asprilla, dezvăluiri incendiare! „Când fac amor, mă aplaudă şi cei 12 Apostoli din icoana pe care o am în cameră!”

Faustino Asprilla, fostul atacant columbian de la Parma și Newcastle, mărturisește cu nonșalanță numeroasele sale ieșiri în decor din perioada când se afla în plină glorie, multe obiceiuri păstrându-le și după ce și-a încheiat cariera.

11 iun. 2020, 15:40
Faustino Asprilla, dezvăluiri incendiare! „Când fac amor, mă aplaudă şi cei 12 Apostoli din icoana pe care o am în cameră!”

Faustino Asprilla a fost intervievat de una dintre cele mai în vogă influenceri din țara sa, Marcela Reyes, în cursul unui LIVE pe Instagram. Ajuns la 50 de ani, fostul internaţional susţine că este la fel de performant sexual ca în tinerețe.

„În camera mea există o imagine cu cei 12 Apostoli și când fac dragoste aplaudă și ei!”, este declarația cu care Faustino Asprilla care a șocat-o pe Marcela Reyes.

Asasinatul care ar fi zguduit lumea fotbalului. Cum a împiedicat Faustino Asprilla uciderea lui Jose Luis Chilavert

Faustino Asprilla a dezvăluit ce s-a întâmplat în 1996, înaintea unui meci foarte important dintre Columbia și Chile: „Îmi amintesc că am adus o fată cu mine în cameră, în hotel, și ca întotdeauna asta m-a făcut foarte rău. Adică, a doua zi când a fost meciul nu am mai putut marca mai mult de trei goluri!”.

Marcela Reyes a pus apoi o întrebare fără perdea, legată de mărima bijuteriei columbianului. Răspunsul a venit imediat, fostul jucător fiind foarte relaxat, deși întrebarea nu era tocmai una care să încânte un bărbat.

„Crezi că sunt unul dintre cei care stă să se măsoare? Unul dintre cei care verifică în fiecare zi dacă este mai lung sau mai scurt? Aceste lucruri le fac cei care nu sunt sigur de ei înșiși. Și eu, vă asigur, n-am avut niciodată nevoie să stau cu metrul în mână”, a spus Faustino Asprilla.