FBI a dat verdictul în cazul Caracal. Ale cui sunt oasele din lizieră

Publicat: Marţi, 22 Octombrie 2019 13:34 // Actualizat: Marţi, 22 Octombrie 2019 15:25 // Sursa: romaniatv.net

Acesta este cel mai mare impas de până acum din cazul Caracal. Potrivit unor surse citate de România TV, specialiștii FBI nu pot extrage ADN-ul din oasele trimise în America pentru că sunt foarte deteriorate. 

Ancheta FBI bate pasul pe loc. Surse judiciare au declarat pentru România TV că oasele ajunse în America nu sunt probe suficient de bune pentru stabiliarea ADN-ului mitocondrial. 

Astfel, moartea Luizei nu poate fi dovedită, deşi Gheorghe Dincă susţine că ar fi omorât-o pe fată, iar rămăşitele, printre care se află şi bucăţi de oase, i le-ar fi aruncat înntr-o lizieră din Caracal.

Tonel Pop, declaraţie-BOMBĂ în cazul CARACAL. FBI nu a avut de unde extrage probe ADN

Anchetatorii au descoperit la locul indicat de presupusul criminal mai multe resturi care sunt de natură umană. Potrivit unui raport INML, osemintele descoperite aparţin unei fete cu vârsta de 15 - 19 ani. Medicii legişti au precizat că provin de la o altă persoană decât Alexandra Măceşanu, dar nu au putut determina dacă ele aparţin sau nu Luizei Melencu.

"La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală "Mina Minovici" a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Pentru a stabili ADN-ul oaselor găsite, anchetatorii au preluat proble de la mama Luizei Melencu, pe care le-au trimis în SUA, pentru a fi analizate de FBI.

CAZUL CARACAL. Noi plângeri penale, răsturnări de situaţie în anchetă după prelevarea noilor probe de ADN

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ADN ADN oase lizieră Crime Caracal FBI Gheorghe Dinca Luiza Melencu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
HUFF.RO
HUFF.RO
22 oct 14:29
Răspunde | Votează email 2 email
laur
Cat de inapt poate sa fie autorul articolului astfel incat sa scrie in titlu "ale cui sunt oasele" si apoi in articol sa se specifice ca FBI nu a putut extrage ADN. E in practica, nu e angajat full time?
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H