FBI a lansat o anchetă pentru a verifica dacă Donald Trump lucrează în secret pentru Rusia

Publicat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 13:49 // Actualizat: Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 13:49 // Sursa: romaniatv.net

Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI) a lansat o anchetă pentru a verifica dacă preşedintele Donald Trump ar acţiona în numele Rusiei împotriva intereselor Statelor Unite, afirmă surse citate de cotidianul The New York Times.

Scandal fără precedent în SUA . Imediat după ce Donald Trump l-a destituit pe James Comey din funcţia de director FBI, oficiali ai serviciilor de securitate din SUA au devenit atât de preocupaţi de comportamentul preşedintelui încât au început să investigheze dacă lucra în numele Rusiei împotriva intereselor americane, afirmă surse din cadrul anchetei.

"Investigaţia avea implicaţii explozive. Anchetatori specializaţi în contrainformaţii au analizat dacă acţiunile preşedintelui ar reprezenta o posibilă ameninţare pentru siguranţa naţională. Agenţii au încercat să afle şi dacă Donald Trump lucra în mod conştient pentru Rusia sau intrase fără a şti sub influenţa Moscovei. Investigaţia declanşată de FBI a avut şi un aspect penal cunoscut de mult timp - s-a verificat dacă demiterea lui James Comey a fost o formă de obstrucţionare a justiţiei", explică The New York Times. 

Agenţii şi şefii FBI deveniseră suspicioşi în privinţa legăturilor lui Donald Trump cu Rusia încă din timpul campaniei electorale din 2016, dar nu lansaseră nicio investigaţie deoarece nu prea ştiau cum să procedeze într-un caz de o asemenea anvergură. Dar acţiunile preşedintelui înainte şi după demiterea lui James Comey din funcţia de director al FBI în mai 2017, mai ales două situaţii în care Donald Trump a făcut o conexiune între revocarea lui Comey şi investigaţia privind ingerinţele ruse au contribuit la aspectul de contrainformaţii al cazului, au explicat sursele citate de NYT.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Alegeri SUA Donald Trump FBI
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 ian 07:10
Răspunde | Votează email 0 email
Mihai
Soros si satanistii lui care au sustinut-o pe Lesbi Clinton, are satanisti infiltrati peste tot, si nu accepta ca Trump sa fie presedinte fara sa nu distruga SUA si Lumea asa cum au planuit ei.Vor sa-l dea jos pe Trump ca s-o puna pe sosia celei care a fost Lesbi Clinton, care a murit inainte de alegeri de sifilis, lucru anuntat de un post Tv american si confirmat de ziaristi bine documentati, care au adus argumente solide in acest sens.Exista multe filmulete despre acest subiect.Primele doua filmulete au fost sterse deja, dar urmatoarele inca exista.
https://www.youtube.com/watch?v=G5VWz2W5HV0
https://www.youtube.com/watch?v=WbbKoQX9wPo
https://www.youtube.com/watch?v=zzeEttm2CF4
https://www.youtube.com/watch?v=2msd66BABFs
12 ian 16:32
Răspunde | Votează email 1 email
S-o ros...
Instantele americane cerceteaza traficul de arme si droguri al vechilor presedinti americani cu firme rusesti specializate. De acestea nu se intereseaza nimeni ? Aceeasi Propaganda ca in Romania ? "Hotul striga: Hotii !"
1
EUR
4.7249
RON
19 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H