FBI nu vrea să demonteze rapoartele de presă privind discuţiile dintre oamenii lui Donald Trump şi Rusia

Publicat: Vineri, 24 Februarie 2017 10:47 // Actualizat: Vineri, 24 Februarie 2017 13:00 // Sursa: romaniatv.net

FBI-ul a respins o solicitare recentă din partea Casei Albe de a demonta public rapoartele media cu privire la presupusele discuţii dintre asociaţii preşedintelui american, Donald Trump, şi Rusia, pe parcursul campaniei prezidenţiale, potrivit unor surse oficiale, citate de CNN News.

Conform unui oficial al Casei Albe, solicitarea a fost făcută după ce FBI-ul a indicat Casei Albe că nu consideră că relatările presei ar fi fost precise.

Casa Albă a căutat ajutorul FBI-ului şi al altor agenţii ce investighează această chestiune, pentru ca aceştia să declare eronate rapoartele.

Comunicarea directă între FBI şi Casa Albă este neobişnuită din cauza restricţiilor în privinţa unui asemenea contact. O asemenea solicitare din partea Casei Albe reprezintă o încălcare a procedurilor ce limitează comunicarea cu FBI-ul pe perioada unei investigaţii, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Casa Albă amână publicarea unui nou ordin executiv privind interdicţia de călătorie în SUA pentru cetăţenii a şapte ţări musulmane

Consilierul preşedintelui SUA pentru securitate naţională, Michael Flynn, a demisionat pe fondul unui scandal generat de discuţiile pe care le-ar fi avut cu ambasadorul rus pe tema sancţiunilor americane înaintea investirii lui Donald Trump. Se presupune că Flynn ar fi discutat despre sancţiunile americane cu ambasadorul rus înaintea investirii lui Donald Trump în funcţie şi că acesta i-ar fi indus în eroare pe oficiali despre această discuţie.

Agenţiile americane de informaţii au apreciat anterior că, pe măsură ce campania prezidenţială din 2016 se derula, oficiali guvernamentali ruşi au dedicat o atenţie sporită pentru a contribui la efortul lui Donald Trump de a câştiga alegerile.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Casa Albă donal trump FBI investigaţii rapoarte de presă rapoarte media
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8738
RON
29 Sep
noapte 12 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H