FC BARCELONA vine la Bucureşti! Vezi cu ce echipă va juca

FC Barcelona, cea mai bună echipă de club din Europa ultimilor ani, va juca un amical cu Dinamo, pe 11 august, pe Naţional Arena, scrie Gazeta Sporturilor.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 12:38
FC BARCELONA vine la Bucureşti! Vezi cu ce echipă va juca

Dinamo a „învins” Steaua în „derby-ul” pentru aducerea celor de la FC Barcelona la Bucureşti. „Câinii” ar urma să joace un amical cu formaţia catalană pe 11 august, pe Naţional Arena, potrivit GSP.

Contractul pentru disputarea acestui amical este „în proporţie de 90 la sută” realizat, potrivit lui Mihai Craiu, patronul Media Consulta, care organizează evenimentul.

Barcelona, echipă care vine după un sezon în care a ratat şi câştigarea campionatului, şi Liga Campionilor, ar urma să vină la Bucureşti cu toate vedetele din lot, în frunte cu argentinianul Lionel Messi, pe care românii au ratat şansa de a-l vedea anul trecut pe Naţional Arena, după anularea amicalului România – Argentina, cu care ar fi trebuit să se inaugureze cel mai noi stadion din Capitală.

Pentru a putea juca împotriva Barcelonei, Dinamo va trebui să amâne derby-ul cu Rapid, programat în week-end-ul 11-12 august, în etapa a 4-a a Ligii I.