FC BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Cupa Ligii, meci decisiv pentru calificarea în semifinale

FC BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Cupa Ligii continuă joi, cu meciul din sferturile de finală dintre FC Botoşani şi Steaua. Partida se va juca în Moldova, de la ora 20.30.

08 sept. 2016, 09:41
FC BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Cupa Ligii, meci decisiv pentru calificarea în semifinale

FC BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT

Click aici pentru a vedea FC Botoşani – Steaua

Al treilea sfert de finală al Cupei Ligii se joacă de la ora 20.30, la Botoşani. Pentru Laurenţiu Reghecampf este un nou test de a vedea cum s-au închegat relaţiile de joc, după valul masiv de achiziţii şi plecarea vedetelor echipei. Fără Stanciu, Chipciu şi Hamrou, Steaua a arătat rău în restanţa cu CSMS Iaşi, iar acum antrenorul roş-albaştrilor a anunţat că va utiliza preponderent rezervele.

FC BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. „O să avem un lot destul de bun pentru acest meci. Trebuie să pregătim nu doar acest meci sau următorul cu Astra, trebuie să pregătim următoarele două săptămâni. Până la urmă avem 34 de jucători în lot, nu putem să jucăm cu 11 jucători 40 şi ceva de meciuri. Nu e riscant să folosim jucători care nu au evoluat prea mult„, a declarat Reghe.

FC BOTOŞANI-STEAUA LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Meciul va fi transmis în direct, de la ora 20.30. de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi Look TV. Până acum s-au calificat în semifinalele Cupei Ligii ASA Tg. Mureş şi ACS Poli Timişoara.