FC BRAŞOV – FC VIITORUL 1-3, LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

FC BRAŞOV - FC VIITORUL LIVE VIDEO LOOK TV, partida disputată duminică, în etapa a 16-a a Ligii I, s-a încheiat cu scorul de 1-3. Trupa lui Gică Hagi i-a depăşit astfel pe ardeleni în clasament.

RomaniaTV.net
30 nov. 2014, 13:29
FC BRAŞOV – FC VIITORUL 1-3, LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE

FC BRAŞOV – FC VIITORUL LIVE VIDEO LOOK TV. Partida de sub Tâmpa s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru FC Viitorul. Gazdele au continuat parcursul prost de pe teren propriu în acest sezon şi au fost devansate în clasament chiar de adversarul de duminică.

FC BRAŞOV – FC VIITORUL este meciul dintre echiele de pe locurile 9, respectiv 10 în clasament, ele fiind despărţite de un singur punct.

FC BRAŞOV – FC VIITORUL poate fi văzut LIVE ONLINE AICI

Pe teren propriu, FC BRAŞOV a cedat 11 puncte din 21 posibile în acest sezon, în timp ce FC VIITORUL a câştigat zece în deplasare.

Meciul se anunţă unul echilibrat, iar oaspeţii ar putea părea favoriţi, mai ales că FC Braşov vine după două meciuri fără gol marcat, iar Viitorul a punctat de fiecare dată, cel puţin o dată, în ultimele şase deplasări.

Meciurile din Liga 1 pot fi văzute LIVE ONLINE pe LOOK TV, pe platformeleSEENOWsi KOOLNET

FC BRAŞOV – FC VIITORUL LIVE VIDEO LOOK TV. Unde puteți vedea FC Braşov – FC Viitorul duminică, 30 noiembrie 2014.  SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România. După ce în luna iunie a acestui an, operatorul de televizune prin cablu UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii cinci ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege din România.

FC BRAŞOV – FC VIITORUL LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea FC Braşov – FC Viitorul duminică, 30 noiembrie 2014.  LOOK TV LIVE ONLINE pe SeeNow și Koolnet – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

FC BRAŞOV – FC VIITORUL LIVE ONLINE LOOK TV. Unde puteți vedea FC Braşov – FC Viitorul duminică, 30 noiembrie 2014.  În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.loading...