FC Timişoara datorează peste 1 milion de euro pentru transferul lui Brezinsky

Comisia pentru Statutul Jucătorilor din cadrul FIFA a solicitat grupării FC Timişoara să achite datoria către clubul ceh Slovan Liberec, reprezentând o restanţă de plată din transferul fundaşului Milos Brezinsky din anul 2008.

RomaniaTV.net
18 nov. 2011, 18:41
FC Timişoara datorează peste 1 milion de euro pentru transferul lui Brezinsky

Conform unor surse din cadrul clubului bănăţean, conducerea FC Timişoara are de plată 1.050.000 de euro către gruparea cehă plus 100.000 de euro penalităţi.

FC Timişoara a pierdut litigiul cu Slovan Liberec în ceea ce priveşte această restanţă atât în faţa Judecătorului Unic al Comisiei FIFA pentru Statutul Jucătorilor în 11 august 2010, cât şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne la 9 septembrie 2011.

Într-o scrisoare trimisă de comisia din cadrul FIFA Federaţiei Române de Fotbal se menţionează faptul că FC Timişoara trebuie să achite şi 10.000 de franci elveţieni reprezentând costuri procedurale în urma procesului.

Bănăţenii au avut termen de achitare a datoriei data de 28 octombrie, în caz contrar dosarul urmând să ajungă la Comisia de Disciplină a FIFA.