FC U Craiova – Rapid LIVE VIDEO ONLINE: 1-0. Oltenii atacă promovarea în Liga 1

FC U Craiova a învins-o pe Rapid, scor 1-0, în derby-ul rundei #4 al play-off-ului din Liga 2, şi a revenit pe prima poziţie în clasament.

19 apr. 2021, 20:44
FC U Craiova – Rapid LIVE VIDEO ONLINE: 1-0. Oltenii atacă promovarea în Liga 1

FC U Craiova – Rapid LIVE VIDEO ONLINE UPDATE. În derby-ul etapei a 4-a a play-off-ului Ligii 2, ”FC U” Craiova s-a impus la limită, cu 1-0, pe ”Ion Oblemenco”, în meciul cu Rapid, într-un joc deloc spectaculos. Singurul gol al partidei a fost reușit de italianul Andrea Compagno în prima repriză, în minutul 12.

”FC U” Craiova revine pe primul loc în play-off, de această dată având un avans de trei puncte față de Rapid, 45 față de 42. CS Mioveni e pe 3, cu 41 de puncte.

În etapa a 5-a a play-off-ului, Rapid joacă în 24 aprilie, de la ora 15:00, acasă, cu CS Mioveni. Craiova joacă în data de 26 aprilie, de la ora 17:30, în deplasare la Dunărea Călărași (locul 4, 35 puncte.)

FC U Craiova – Rapid LIVE VIDEO ONLINE. Meciul poate fi urmărit în format livescore pe romaniatv.net și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

FC U Craiova – Rapid LIVE VIDEO ONLINE Digi Sport 1

FC U Craiova – Rapid LIVE VIDEO ONLINE Echipe de start

FC U Craiova: Enache – Gîţ, Paramatti, Ispas, Huyghebaert – Negru, Baeten, Albu, Răducanu – Bălan – Compagno
Rezerve: Mogoşanu, Munteanu, Anghelina, Ciolacu, Cristea, Gugu, Pop, Luboya, Blidar
Antrenor: Eugen Trică

Rapid: Moldovan – Voicu, Dandea, Nastos, Goge – Barbu, Lazăr – Sefer, Pănoiu, Hlistei – Ioniţă
Rezerve: Drăghia, Florică, Ignat, Ilie, Costin, Iosif Sabin, Ursu, Drăghiceanu, Ernest
Antrenor: Mihai Iosif

FC U Craiova și Rapid împart primul loc din play-off. Giuleștenii au început perfect faza finală din B, cu 3 succese consecutive. Oltenii s-au împiedicat doar în runda inaugurală, 0-0 în deplasarea de la CS Mioveni. Primele două clasate vor promova direct în Liga 1, în timp ce ocupantele locurilor 3 și 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 și 7 din play-out-ul Ligii 1.

Gigi Becali, prima reacţie despre Superliga Europeană. „Ar fi o nenorocire pentru noi! Bani de unde luăm după aia?”

FC U Craiova – Rapid LIVE VIDEO ONLINE, Ce spune Eugen Trică

„Întâlnim poate cea mai în formă echipă nu numai din România, ci şi din Europa. M-am uitat, În ultimele meciuri au reușit să câștige 5 din 5. Au marcat 15 goluri și au primit două, au un atac foarte, foarte bun și o apărare pe măsură. Nu știu dacă mai sunt echipe prin Europa care au 5 victorii din 5. Mi-aș dori un Hațegan, un Kovacs la centru, cei mai buni arbitri. Mai ales că se joacă la ora 21:00. Pentru domnul Hațegan ar fi un fel de Champions League”, a spus Trică.

Ce spune tehnicianul giuleştenilor, Mihai Iosif:

„A funcționat totul perfect (n.r.- în partida cu ASU Poli Timișoara, 2-1 pentru Rapid). E la fel de greu ca și celelalte (n.r. – meciul cu Craiova), jucăm cu cei care sunt braț la braț cu noi, din păcate avem foarte puține zile pentru recuperare și sper să le fructificăm cât putem de bine”, a declarat Mihai Iosif, la Rapid TV.

Csikszereda – Dunărea Călărași 1-2. Oaspeții au obținut prima victorie în play-off-ul Ligii 2

Dunărea Călărași s-a impus în fața celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc cu scorul de 2-1, în etapa a patra din play-off-ul Ligii 2.

Dunărea Călărași a urcat pe locul 4 în clasamentul din play-off-ul Ligii 2, cu 38 de puncte, pe loc de baraj cu CS Mioveni. Csikszereda se poziționează pe locul 5, cu 33 de puncte.

Real Madrid, Manchester City şi Chelsea Londra ar putea fi eliminate din semifinalele Champions League