FC Vaslui a învins Dinamo şi la Comisia de Disciplină

"Câinii" au contestat victoria obţinută de FC Vaslui în meciul direct, disputat pe 11 septembrie, scor 3-1, şi au solicitat să li se acorde victoria la "masa verde", pentru că moldovenii ar fi folosit un jucător pe care îl legitimaseră fără drept. Plângerea lor nu a fost însă admisă.

RomaniaTV.net
09 dec. 2011, 09:27
FC Vaslui a învins Dinamo şi la Comisia de Disciplină

FC Vaslui a câştigat litigiul cu Dinamo şi rezultatul de 3-1 pentru moldoveni, înregistrat în etapa a 6-a, rămâne valabil, informează Mediafax.

Comisia de Disciplină a Ligii a considerat ca inadmisibilă plângerea formulată de „alb-roşii” pentru a câştiga prin forfait meciul direct, jucat în etapa a 6-a, şi a acceptat dovezile privind „buna-credinţă” a moldovenilor, potrivit avocatului Tudor Chiuariu, care a reprezentat gruparea patronată de Adrian Porumboiu.

În plus, înainte ca litigiul să fie judecat, firma de avocatură l-a recuzat pe Mircea Stoenescu, membru al Comisiei de Disciplină şi fost jucător şi preşedinte la FC Dinamo.

După ce au pierdut pe teren, 1-3, „câinii” au cerut la LPF să li se acorde victoria la „masa verde” în meciul cu FC Vaslui, acuzându-i pe moldoveni că l-au folosit pe Marius Constantin, legitimat cu toate că gruparea lui Porumboiu nu ar fi avut voie să o facă, în baza unei decizii FIFA. Comisia de Disciplină a respins, însă, memoriul, iar rezultatul din teren rămâne valabil.