FCM Târgu Mureş a reziliat contractul cu Trombetta. Noul antrenor este Marius Lăcătuş

Conducerea FCM Târgu Mureş a reziliat contractul cu Maurizio Trombetta, iar noul antrenor al echipei va fi Marius Lăcătuş, care urmează să semneze în cursul zilei de sâmbătă.

RomaniaTV.net
21 ian. 2012, 12:04
FCM Târgu Mureş a reziliat contractul cu Trombetta. Noul antrenor este Marius Lăcătuş

Potrivit unui comunicat de presă remis sâmbătă de reprezentanţii clubului, FCM Târgu Mureş a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Maurizio Trombetta, echipa urmând să aibă o nouă
conducere tehnică.

„Începând din 20 ianuarie, domnul Maurizio Trombetta nu mai îndeplineşte funcţia de antrenor principal al primei echipe şi orice relaţie contractuală avută cu Fotbal Club Municipal Târgu Mureş încetează de drept. Conducerea Fotbal Club Municipal Târgu Mureş îi mulţumeşte domnului Maurizio Trombetta pentru munca depusă şi apreciază efortul dovedit pe durata înţelegerii avute cu formaţia noastră”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele Consiliului Director al FCM Târgu Mureş, Tatar Bela.

Vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Claudiu Maior, a declarat că noul antrenor al echipei va fi Marius Lăcătuş, care urmează să semneze în cursul zilei de sâmbătă.

Noul antrenor va fi Marius Lăcătuş, ne-am înţeles şi urmează să semnăm contractul în cursul acestei zile. Va veni pe o sumă mai mică decât Trombetta. Va începe imediat antrenamentele, obiectivul este acelaşi -salvarea de la retrogradare”, a spus Maior.

Acesta a precizat că Maurizio Trombetta era la zi cu salariul, însă a cerut „sume suplimentare” faţă de contract, după rezultatele obţinute, aspect cu care conducerea clubului nu a fost de acord.