FCSB a pierdut procesul cu FRF. Cât trebuie să plătească Gigi Becali

FCSB a pierdut procesul cu FRF, după ce clubul a contestat în instanță decizia FRF de a obliga cluburilor să-și înființeze o echipă de fotbal feminin pentru a putea participa în Liga 1. Tribunalul București a decis că cererea clubului patronat de Gigi Becali este neîntemeiată.

27 ian. 2022, 20:04
FCSB a pierdut procesul cu FRF. Cât trebuie să plătească Gigi Becali
FCSB a pierdut procesul cu FRF

FCSB a pierdut procesul cu FRF. Instanța a decis că FCSB trebuie să achite și cheltuielile de judecată, în valoare de 5.000 de lei, potrivit Prosport.

FCSB a pierdut procesul cu FRF

În urmă cu un an și jumătate, s-a încheiat și la TAS procesul din această speță, moment în care Gigi Becali anunța că va merge în instanțele civile, unde, iată, a pierdut.

Am pierdut la TAS cu fotbalul feminin, acum mergem mai departe, în civil, în tribunalul din România. Ne luptăm până la final pentru dreptate. Dacă nu primim răspuns favorabil, înseamnă că nu avem dreptate.

Noi funcționăm în România drept societăți comerciale. Nu poți să mă obligi să fac fotbal feminin, sunt societate comercială, nu poți să-mi impui pe ce să cheltui banii mei. Vedem ce zice judecătorul”, spunea Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali susține că FCSB se mută pe „Arcul de Triumf”. „Ministrul ne-a promis că putem juca acolo din februarie!”

Obligată să aibă echipă de fotbal feminin pentru a participa în Liga 1, FCSB a cumpărat un lot de la un club din București, în schimbul căruia a plătit 5.000 de euro.

Noi deja avem echipă de fotbal feminin. Am dat 5.000 de euro și am făcut echipă. Numai că pe mine nu mă interesează 5.000 de euro, eu lupt pentru principii. Eu iubesc foarte mult femeile”, declara Gigi Becali, în august 2020.


loading...
Partenerii noștri