Gigi Becali, reacţie tranşantă despre situaţia lui Novak Djokovic. „Ce cauți tu acolo? Ești nebun?”

Gigi Becali a comentat situația în care se află Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP), care a trecut prin mari emoţii până a primit, după o decizie a unui judecător, dreptul de a juca la Australian Open 2022 (17-30 ianuarie).

11 ian. 2022, 13:29
Gigi Becali, reacţie tranşantă despre situaţia lui Novak Djokovic. „Ce cauți tu acolo? Ești nebun?”

Gigi Becali, reacţie tranşantă despre situaţia lui Novak Djokovic. Patronul lui FCSB, care se opune vaccinului împotriva COVID-19, spune că îl apreciază pe Novak Djokovic pentru că nu s-a vaccinat, dar l-a criticat pentru că a încercat să intre în Australia fără să respecte regulile!

Gigi Becali, reacţie tranşantă despre situaţia lui Novak Djokovic. „Ce cauți tu acolo? Ești nebun?”

„El are dreptate când spune „Sunt ortodox și nu mă vaccinez!”. În general, ortodocșii nu se vaccinează pentru că așa spun Sfinții Părinți. Eu nu mă vaccinez pentru că știu eu, ci fac cum zic ei, nu mai cercetez nimic. Așa au zis… Nu mai zic ce au spus, că nu vreau să sperii lumea. Ei au zis că vor fi… Nu mai spun ce au zis, pentru că nu vreau să se sperie lumea. Dar, dacă nu te vaccinezi, nu înseamnă că trebuie să te primească pe tine. E țara lor și fac ce vor. Zic „Nu vreau să te primesc pentru că nu te vaccinezi!”. E legea lor și trebuie să o respecți. Nu trebuie să faci tam-tam! Te duci la ei în țară cu forța pentru că ești tu Novak Djokovic? Eu îl felicit că nu s-a vaccinat, dar pentru prostia asta, tâmpenia asta… Ce cauți la el acasă dacă nu te primește acasă? Ești nebun? Ce să cauți acasă la mine dacă nu te primesc? Așa văd eu”, a dclarat Gigi Becali la Pro X.

Victor Ponta, despre scandalul Djokovic: „Imaginaţi-vă că era vorba de Halep. Ar fi sunat Iohannis de pe pârtie la premierul Australiei?”

„Bravo lui că e puternic și nu s-a vaccinat, dar asta e rușine. Bă, dacă omul nu te primește acasă, te duci la el în aeroport? Cine crezi că ești? Cine vrei să arați că ești? Nu te primesc la mine acasă, chiar te bag în carantină. Te arestează și te bagă la hotel. Foarte bine i-au făcut. Nu este el liderul lumii libere. Fiecare trebuie să fie la el acasă lider. El să fie liderul lumii libere în Serbia. Și eu pot fi, dar nu la tine în casă. Sunt solidar și frate cu el, dar dacă are mintea la cap. Sunt mai frate cu el decât cu toată America, Spania sau Italia. Mă împărtășesc cu el, suntem ortodocși. Nu mă interesează de Australia. Dar ce cauți acolo dacă nu vor să te primească acolo? Te-ai născut Australia? Nu. Ești sârb. Stai în banca ta. Sunt reguli în Australia”, a mai spus Gigi Becali.

CTP, revoltat că Djokovic ar putea juca la Melbourne: „Este o victorie a antivacciniștilor, conspiraționiștilor, a naționaliștilor suveraniști fanatici”