FCSB, acuzată de italieni că vrea să-i crească artificial cota lui Dennis Man: „nu există nicio negociere pentru transfer”

Dennis Man (19 ani) este unul dintre principalele produse de export ale celor de la FCSB. Tânărul fotbalist este extrem de apreciat de Gigi Becali, care a declarat că 15 milioane de euro nu sunt de ajuns pentru a renunța la serviciile fotbalistului adus de la UTA, în urmă cu doi ani.

RomaniaTV.net
13 aug. 2018, 13:51
FCSB, acuzată de italieni că vrea să-i crească artificial cota lui Dennis Man: „nu există nicio negociere pentru transfer”

În ultimele zile s-a scris despre un interes al celor de la AS Roma pentru Dennis Man, însă italieni au venit cu o altă variantă: nu negociază pentru transferul jucătorului de la FCSB.

În această dimineață au apărut în România zvonuri despre un transfer iminent al lui Dennis Man la AS Roma. Staff-ul nostru editorial susține că nu există nicio negociere pentru fotbalistul Stelei. Sunt doar zvonuri nefondate lansate de clubul românesc pentru a atrage atenția asupra jucătorului„, scrie site-ul corrieregiallorosso.com.

Evoluţiile foarte bune l-au adus pe Dennis Man în vizorul mai multor cluburi europene importante. Anderlecht este prima formație care a tatonat îndeaproape pista Man, însă finanţatorul Gigi Becali pare de neînduplecat.

Gigi Becali, a confirmat în urmă cu ceva vreme interesul belgienilor pentru fotbalistul de 19 ani, dar susţine că nu are de gând să-l cedeze în perioada următoare. Finanţatorul vicecampioanei a spus acum ceva vreme că în jurul lui Man şi al lui Olimpiu Moruţan vrea să construiască o echipă puternică.