FCSB are autocar de 450.000 de euro! Crucea creştină, desenată lângă numele unei casei de pariuri! FOTO

FCSB a anunţat, vineri, că are un autocar nou, pe care îl va folosi atât pentru meciurile de pe teren propriu cât şi pentru cele din deplasare.

10 dec. 2021, 18:05
FCSB are autocar de 450.000 de euro! Crucea creştină, desenată lângă numele unei casei de pariuri! FOTO

FCSB are autocar de 450.000 de euro! FCSB face deplasare spre Mediaș, pentru partida de sâmbătă contra lui Gaz Metan, cu un autocar nou, personalizat în culorile și cu emblema clubului. Conform site-urilor de specialitate, o versiune full-option a autocarului celor de la FCSB poate atinge prețul de 450.000 de euro.

FCSB are autocar de 500.000 de euro!

„Delegaţia FCSB a pornit vineri spre Mediaş, unde jucătorii lui Anton Petrea o vor întâlni sâmbătă pe Gaz Metan Mediaş, într-o partidă contând pentru etapa numărul 19. Roş-albaştrii au făcut deplasarea la bordul unui autocar Setra S517 HDH personalizat în culorile clubului, pe care echipa noastră îl va folosi de acum încolo atât la meciurile de acasă, cât şi la cele din deplasare, în baza unui parteneriat încheiat cu Tarsin. Colaborarea dintre FCSB şi compania de transport Tarsin este una mai veche, însă ea a căpătat un caracter permanent începând cu această lună”, se arată pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

Gigi Becali, dezvăluiri halucinante! „Le-am dat jucătorilor Arbidol. Ivermectină nu le-am dat, că e dopaj. Vaccinații pică peste 6 luni!”

Modelul destinat grupării patronate de Gigi Becali este unul special. Vopsit în culorile clubului, se remarcă printr-o cruce imensă desenată, culmea!, la doar câţiva metri de numele unei case de pariuri, sponsos al celor de la FCSB!