Gigi Becali, dezvăluiri halucinante! „Le-am dat jucătorilor Arbidol. Ivermectină nu le-am dat, că e dopaj. Vaccinații pică peste 6 luni!”

Gigi Becali (63 de ani) a făcut noi declarații controversate despre vaccinul împotriva COVID-19. Patronul celor de la FCSB a lansat din nou teorii ale conspirației în spațiul public.

30 nov. 2021, 08:09
Gigi Becali, dezvăluiri halucinante! „Le-am dat jucătorilor Arbidol. Ivermectină nu le-am dat, că e dopaj. Vaccinații pică peste 6 luni!”

Gigi Becali, dezvăluiri halucinante! „Le-am dat jucătorilor Arbidol. Vaccinații pică peste 6 luni!”. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit că le-a cerut fotbaliştilor de la FCSB să nu se vaccineze!

Gigi Becali, dezvăluiri halucinante! „Le-am dat jucătorilor Arbidol. Vaccinații pică peste 6 luni!”

„M-au întrebat jucătorii dacă se pot vaccina. Le-am spus: „Vreți vaccin, nu mai faceți copii!”. Aceasta este părerea mea.  Să vedem peste șase luni cine o să pice, să vedeți când o să le scadă puterea vaccinaților, iar noi luăm campionatul”, a spus Gigi Becali la România TV.

Clinica lui Gigi Becali promovează tratamente împotriva Covid-19 cu Ivermectină, Arbidol și gargară cu țuică! Medicii se revoltă: „Să i se ridice autorizația!”

Patronul de la FCSB a mai dezvăluit că, în urmă cu o lună, în timp ce FCSB era lovită de un focar de coronavirus, le-a oferit jucătorilor infectați Arbidol, un antiviral neaprobat în Uniunea Europeană: „Da, le-am dat jucătorilor Arbidol. Ivermectină nu le-am dat, că e substanță interzisă și ajungeau la dopaj. Jucătorii mei sunt armăsari, n-au simțit boala, n-au avut nevoie de spitalizare”.

EXCLUSIV Gigi Becali: Dacă mă lasă să dau medicamente gratis, tratăm românii şi nu mai avem treabă cu valul 5 VIDEO

„Eu fac gargară cu țuică de două ori în fiecare zi. Cred că am avut COVID de 50 de ori. Eu îl simt. Îl nas, în gât. Fac puțină gargară și gata, îl arunc. Eu îl simt în gât. Mă gâdilă în nas, în gât.  Îi zic nevestei mele: «Vezi că azi iar m-a atacat COVID-ul». Scuip de două ori și am terminat cu COVID. Fac niște gargară cu niște țuică mai tare și gata, am aruncat COVID-ul. Anticorpii mei creșteau, în loc să scadă. Nu înseamnă că am avut de șapte ori COVID? Mie nu mi-e frică!”, a mai spus Gigi Becali la România TV.

Specialiştii susţin că nu există nici cel mai mic indiciu că vaccinurile aprobate în prezent afectează fertilitatea. „Nu există date care să indice că vaccinul provoacă infertilitate”, a anunţat compania BioNTech.