FCSB are un nou PATRON. Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali: „Îi dau înapoi acţiunile. E o decizie de afaceri”

FCSB trece printr-o perioadă agitată la nivelul conducerii. Gigi Becali ar fi avut un conflict cu Vasile Geambazi, nepotul său şi acţionarul majoritar din acte al FCSB, scrie ProSport.

26 oct. 2018, 06:00
FCSB are un nou PATRON. Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali: „Îi dau înapoi acţiunile. E o decizie de afaceri”

Gigi Becali s-a certat cu Vasile Geambazi după ce Pompiliu Stoica a fost impus ca antrenor la FCSB II. ProSport scrie că Geambazi a luat notă de un protest al fotbaliştilor de la FCSB II şi de la U19, care au reclamat că nu vor să lucreze cu Pompiliu Stoica, apoi l-ar fi înştiinţat pe Gigi Becali că a pregătit, prin avocaţi, actele prin care cedează acţiunile la FC FCSB SA, acolo unde latifundiarul din Pipera nu mai figurează din 2005.

Gigi Becali, LOVITURĂ DE PROPORŢII. Cum a încasat într-o singură zi 10 MILIOANE DE EURO

„Faptul că am intenţia de a trece pe numele lui Gigi acţiunile e doar rezultatul unui plan de afaceri, nu e conflict. Voi deveni patronul FCSB Academy şi voi avea echipe care vor juca la grupele de juniori împotriva FCSB, lucru interzis. În clipa de faţă patron la FCSB Academy e un prieten, nu sunt eu”, a spus Vasile Geambazi pentru ProSport.

Potrivit acestuia, lui Gigi Becali îi vor fi cedate atât acţiunile pe care le deţine, cât şi acţiunile lui Constantin Geambazi, tatăl său. În total, 97% din acţiunile FCSB.