FCSB – BOTOŞANI 4-1 şi echipa lui Becali ocupă primul loc în Liga 1

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 15:27
FCSB – BOTOŞANI 4-1 şi echipa lui Becali ocupă primul loc în Liga 1

Update. Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Man ’21, ’53 şi Tănase ’51 (penalti), ’71. Pentru FC Botoşani a înscris Florescu ’19Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 4-1, că victoria formaţiei sale nu poate fi pusă la îndoială şi că doreşte să remarce jocul tuturor elevilor săi. 

“Am avut o primă repriză cu un început ezitant. Important este faptul că ne-am revenit rapid, iar în repriza a doua am controlat total jocul. E o victorie importantă pentru noi în momentul de faţă. Man şi Tănase sunt într-o formă bună, mă bucur pentru ei, însă vreau să remarc jocul întregii echipe şi victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială”, a spus Petrea la LookSport+.

FCSB – BOTOŞANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Pentru FCSB va fi şansa perfectă de a egala la puncte liderul Universitatea Craiova, care s-a „împiedicat”, vineri seară, pe teren propriu, împotriva celor de la Chindia Târgovişte, scor 0-1. Problemele legate de COVID-19 au devenit de domeniul trecutului la formaţia antrenată de Toni Petrea, astfel că lucrurile sunt aşteptate să „alunece” pe un trend ascendent în următoarea perioadă.

FCSB – BOTOŞANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. 

FCSB are un lot numeros, în care poate să alinieze două garnituri competitive. Astfel, FCSB este favorită certă în meciul cu FC Botoşani, echipă ce nu va avea mai mulţi jucători, infectaţi cu noul coronavirus.

FC Botoșani vine la București fără 5 jucători, pozitivi cu noul coronavirus. Toni Petrea le transmite elevilor săi să fie vigilenți și laudă stilul ofensiv al formației pregătite de Marius Croitoru. Dacă învinge în meciul de astăzi, FCSB poate trece pe locul 1 în Liga 1;

FCSB – BOTOŞANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.  FCSB – FC Botoșani, echipe probabile

FCSB: 99. A. Vlad – 2. V. Creţu, 17. I. Cristea, 4. A. Miron, 3. Panţâru – 20. Vână, 27. Olaru, 11. Moruţan – 98. Man, 9. Sg. Buș, 10. Fl. Tănase
REZERVE: 1. Straton, 5. G. Simion, 6. Briceag, 21. Buziuc, 22. Cr. Dumitru, 23. Ov. Popescu, 26. Oaidă, 28. Pantea, 40. Cană
ABSENŢI: L. Filip, Nedelcu, R. Ion (accidentaţi), Oct. Popescu (COVID-19)
ANTRENOR: Toni Petrea

BOTOȘANI: 13. Hankici – 5. Plămadă, 20. Moescu, 32. Șeroni, 30. Țigănașu – 21. D. Croitoru, 8. J. Rodriguez, 27. Ed. Florescu – 11. M. Roman, 7. Keyta, 28. Fili
REZERVE: 1. Pap, 19. Patache, 24. Toutouh, 29. Târșa, 66. Chalkiadakis, 69. B. Melinte, 80. Târcoveanu, 90. Holzmann
ABSENȚI: Papa (accidentați), Chindriș, Ongenda, Braun, Așkovski, Haruț (COVID-19)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Haţegan Ovidiu (Arad) // Asistenți: Şovre Octavian (Satu Mare) și Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti)

Zilele trecute, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, Monica Adăscăliţei a recunoscut că sunt mai multe cazuri pozitive în cadrul clubului FC Botoşani, dar că sunt şi alţi jucători care nu se simt deloc bine. Astfel, la partida cu FCSB, nu este clar ce echipă va arunca în „luptă” Marius Croitoru.

În istoria confruntărilor directe, FCSB nu a mai învins pe FC Botoşani pe teren propriu din august 2017, când s-a impus 2-0, prin golurile lui Constantin Budescu şi Florin Tănase.

„Suntem într-o situație deloc plăcută, din păcate, mergem totuși la București să încercăm să scoatem tot ce putem, maximum dacă se poate. Nu e o situație roz, din toate punctele de vedere, sunt momente dure pentru noi. FCSB are cel mai valoros lot din România”, a declarat Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani.

FCSB – BOTOŞANI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Toni Petrea: ”Noi trebuie să fim atenți”

„Întâlnim o echipă bună a campionatului, din punctul meu de vedere. O echipă preocupată de atac. Îmi pare rău să aud de aceste vești, ca au probleme cu acest COVID.

Am trecut și noi prin aceste momente, știm ce înseamnă și nu e plăcut. În ceea ce privește jocul de mâine, noi trebuie să fim atenți. Au o echipă periculoasă. Sper că va ieși un meci frumos, iar la final să avem motive de bucurie”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Moldovenii au mari bătăi de cap înainte de meciul cu FCSB. Au patru cazuri de COVID-19 în cadrul lotului, plus alți doi oameni din staff-ult ehnic infectați. În plus, nici antrenorul Marius Croitoru nu va sta pe bancă, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu UTA, și a fost suspendat pentru două etape.

„În baza art. 53.1 din RD se sancţionează dl. Croitoru Marius, antrenor FC Botoşani, cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 320 lei”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.