FCSB caută salvarea de la Astra Giurgiu pentru meciul de Europa League cu Slovan Liberec

FCSB a cerut UEFA amânarea meciului cu Slovan Liberec din Europa League pentru sâmbătă, având aproape întreg locul infectat cu covid-19, dar cum la ultima testare nu s-au mai înregistrat cazuri noi, partida se va disputa conform planului iniţial, joi, de la ora 20:30.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 16:18
FCSB caută salvarea de la Astra Giurgiu pentru meciul de Europa League cu Slovan Liberec

FCSB face eforturi disperate pentru a-şi completa lotul, atât pentru partida contra cehilor de la Slovan Liberec, cât şi pentru parcursul din Liga 1.

Conform Gsp, clubul lui Gigi Becali încearcă să transfere miercuri 4 jucători de la Astra Giurgiu, la pachet. Sursa citată îi nominalizează pe David Bruno (fundaş dreapta, 28 de ani), Daniel Graovac (fundaș central, 27 de ani), Valentin Gheorghe (mijlocaş ofensiv, 23 de ani) şi Constantin Dima (fundaş central, 21 de ani), pentru care o delegaţie a giurgiuvenilor ar fi chiar în aceste momente la Bucureşti, încercând să pună la punct detaliile.

Totuţşi, FCSB poate trece pe lista UEFA doar doi jucători dintre cei patru, dar e posibil ca forul european să accepte o derogare, având în vedere situația extremă prin care trece FCSB, ca echipa să adauge mai multe nume.

Citeşte şi: DEZASTRU la FCSB! Cu două zile înainte de meciul din Europa League cu Slovan Liberec, încă 5 jucători sunt pozitivi la COVID