FCSB – CLINCENI 0-0 în etapa a 24-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB a remizat, luni, pe Arena Naţională, scor 0-0 cu Academica Clinceni, în ultimul meci din etapa a 24-a din Liga 1.

10 feb. 2020, 19:34
FCSB – CLINCENI 0-0 în etapa a 24-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FCSB a început mai bine partida, iar Man l-a pus la încercare pe Miguel Santos în minutul 21. Gazdele au avut și prima ocazie a partidei jucate pe Arena Națională. Coman a executat bine o lovitură liberă de la 25 de metri, dar același Miguel Santos s-a opus deschiderii scorului. Finalul primului act a fost marcat de o oportunitate imensă irosită de Clinceni. Dobrescu a șutat violent de la 25 de metri, iar balonul său a lovit bara transversală.

În partea a doua, Man a trecut de două ori pe lângă gol, iar Tănase a ratat cea mai mare ocazie a celor de la FCSB, care a ratat șansa de a reduce diferenţa faţă liderul CFR Cluj după pasul greșit făcut de campioană în această rundă (0-0 cu Gaz Metan).

FCSB – CLINCENI 0-0

FCSB: Bălgrădean – Crețu, I. Cristea, Planic, Soiledis – Oaidă (46 Moruţan), L. Filip, Olaru (46 Gnohere) – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (79 Ad. Popa). ANTRENOR: Bogdan Vintilă.

CLINCENI: Santos – Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu – Albu – Merloi (84 Al. Popescu), Cebotaru, Ilie (5 Vopjtus), Buziuc (90+1 Achim) – Moussa. ANTRENOR: Ilie Poenaru.

Clasament

Gigi Becali: ”Mă gândesc să nu mai investesc”

”Nu mă așteptam la așa ceva. Singurul jucător care a jucat a fost Man. M-a deranjat atitudinea. Uite, și Oaidă. Popică (n.r. – Adi Popa) și Moruțan au adus un plus. După un meci ca ăsta, mă gândesc să nu mai investesc, să nu mai dau bani. Să iau și eu ce vine de la academie…”, a spus Becali, la finalul partidei, la Digi Sport.

FCSB a ratat șansa de a ajunge pe locul doi în Liga 1, la trei puncte distanță de CFR Cluj. În acest moment, vicecampioana este la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, cu 43 de puncte.


FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Iulian Dima va arbitra meciul FCSB – CLINCENI, ajutat de asistenţii Valentin Dumitru și Tunyogi Ferencz. FCSB CLINCENI, meci contând pentru etapa a 24-a din Liga 1, se joacă, luni, de la ora 20:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT.

FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Echipele de start la meciul FCSB – CLINCENI

FCSB: Bălgrădean – Crețu, I. Cristea, Planic, Soiledis – Oaidă, L. Filip, Olaru – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman. ANTRENOR: Bogdan Vintilă.

CLINCENI: Santos – Kontoes, Bejan, Munoz, Dobrescu – Albu – Merloi, Cebotaru, Ilie, Buziuc – Moussa. ANTRENOR: Ilie Poenaru.

FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „Suntem înaintea unei partide dificile. Cei de la Clinceni au un lot bun și joacă un fotbal modern. Faptul că joacă împotriva noastră le va da un plus de adrenalină și entuziasm. Cele trei puncte sunt importante. E important meciul, pentru că în trecut au fost probleme cu echipele mici. Trebuie să capacitez jucătorii și să-i fac să fie 100% concentrați. Meciurile care au rămas sunt cele mai grele. Există o scădere de concentare. Dar nu e o problemă. E specifică vârstei”, a declarat Bogdan Vintilă, antrenorul lui FCSBDIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, luni, de la ora 20:00, FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE. „Se vorbeşte de la 3-0 în sus… Ok, vom vedea la momentul respectiv. Într-adevăr, sunt unde sunt, au un parcurs foarte bun, şi-au revenit, joacă un fotbal foarte bun. FCSB are unii dintre cei mai buni jucători din ţară, dar nu cred că vom lua 3-0 sau cât se spune”, a  declarat Ilie Poenaru, antrenorul celor de la ClinceniDIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, luni, de la ora 20:00, FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Echipele de start la meciul FCSB – CLINCENI

FCSB: 34. Bălgrădean – 2. Crețu, 3. I. Cristea, 17. Planic, 18. Soiledis – 27. Olaru, 26. Oaidă, 11. Moruțan – 98. Man, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman. ANTRENOR: Bogdan Vintilă.

CLINCENI: 1. Vâlceanu – 14. G. Matei, 23. A. Răuță, 19. Albu, 21. Dobrescu – 30. Ventura, 37. Cebotaru – 25. Merloi, 17. Deretti, 9. Buziuc – 77. Vojtus. ANTRENOR: Ilie Poenaru.

FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINEFCSB CLINCENI, meci contând pentru etapa a 24-a din Liga 1, se joacă, luni, de la ora 20:00, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORTFCSB şi CLINCENI se întâlnesc pe Arena Naţională din Capitală. DIGI SPORT şi TELEKOM SPORT transmit, luni, de la ora 20:00, FCSB CLINCENI LIVE STREAM VIDEO ONLINE.