FCSB – Concordia Chiajna 0-1 în etapa a 11-a din LIGA 1. Dezastru pentru Dică! VEZI CLASAMENTUL

FCSB a pierdut, duminică, meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a 11-a a Ligii 1, scor 0-1.

07 oct. 2018, 19:37
FCSB – Concordia Chiajna 0-1 în etapa a 11-a din LIGA 1. Dezastru pentru Dică! VEZI CLASAMENTUL

FCSB a făcutcel mai slab meci din acest sezon și n au șutat nici măcar o dată pe spațiul porții în primele 45 de minute. Echipa lui Dică a avut două ocazii importante de a înscrie în minutele 54 și 58. Mai întâi, Lucian Filip a lovit bara în urma unei faze fixe, iar Gnohere a fost blocat de Greab 4 minute mai târziu.

Concordia a dat lovitura în minutul 60, după un contraatac manageriat ca la carte. La 3 minute după ce a fost introdus pe teren, Batin a scăpat singur cu Bălgrădean și a finalizat fără emoții.

Scorul a rămas nemodoficat până la final. FCSB a avut posesie, dar ocaziile au fost sterile, iar defensiva Chiajnei s-a dovedit a fi impenetrabilă.

FCSB – CONCORDIA CHIAJNA 0-1 (0-0)

A marcat: BATIN 60.

FCSB: Bălgrădean – Benzar (72 Rusescu), Planic, L. Filip, Jr. Morais – Nedelcu, Moruțan – D. Man (80 M. Roman), Fl. Tănase (84 Fl. Coman), Teixeira – Gnohere. Antrenor: Nicolae Dică.

CONCORDIA CHIAJNA: Greab – G. Matei, Leca, Marc, Bărboianu – Gorobsov, Bucșa – R. Deaconu (87 Panait), P. Ivanovici (82 M. Cristescu), R. Grădinaru – Guessan (57 Batin). Antrenor: Dorinel Munteanu.

Clasament