FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din Conference League

Miercuri a avut loc tragerea la sorți pentru turul II preliminar din Conference League, faza în care intră FCSB, Craiova și Sepsi. 

16 iun. 2021, 15:15
FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din Conference League

FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din Conference League. Turul I se juca pe 8 și 15 iulie. Partidele din turul II al Conference League se vor juca pe 22 și 29 iulie. Pe 19 iulie va avea loc tragerea petru turul III, care se joacă pe 5 și 12 august. Play-off-ul UEFA Conference League e programat pe 19 și 26 august (tragere are loc pe 2).

FCSB, Craiova și Sepsi și-au aflat adversarele din Conference League

Craiova își începe aventura din Conference League pe teren propriu. Adversara oltenilor se va alege din dubla KF Laci (Albania) – FK Podgorica (Muntenegru).

La debutul în cupele europene, Sepsi Sfântu Gheorghe va juca fie cu Spartak Trnava (Slovacia), fie cu Mosta FC (Malta). Covăsnenii vor juca manșa tur în deplasare.

FCSB și-a aflat adversara din turul II al Conference League. Roș-albaștrii vor da piept cu Șahtior Karagandy din Kazahstan. Meciul tur va avea loc pe teren propriu.

 CFR Cluj, adversar facil în turul I preliminar al UEFA Champions League

CFR Cluj, care va juca în turul I cu Borac Banja Luka, va juca în turul doi al UEFA Champions League cu învingătoarea meciului dintre Fola Esch (Luxemburg) / Lincoln Red Imps (Gibraltar). În cazul în care nu va trece de bosnieci, CFR Cluj se va duela în turul II din Conference League cu învingătoarea din dubla FK Zalgiris Vilnius (Lituania) – Linfield (Irlanda de Nord).