FCSB, din nou STEAUA. Suma pe care trebuie să plătească Gigi Becali pentru MARCĂ şi PALMARES

Gigi Becali a pierdut procesul cu Armata și dreptul de a mai folosi numele Steaua, astfel că a fost nevoit să schimbele numele echipei sale în FCSB. Între timp acesta a pierdut și procesul pentru marcă și palmares, dar Gigi Becali le-ar putea folosi din nou!

24 sept. 2019, 08:37
FCSB, din nou STEAUA. Suma pe care trebuie să plătească Gigi Becali pentru MARCĂ şi PALMARES

Dumitru Dragomir a anunțat că va încerca să-l convingă pe Gigi Becali să plătească 3.000.000 de euro celor de la MApN, iar el va fi negociator.

„Mă bag eu acum negociator. Gigi Becali trebuie să plătească acum 3 milioane de euro Stelei pentru brand, nume și palmares. Dar are orgoliu, orgoliul ăsta îți mănâncă sănătatea, viața. Dacă nu îl fac eu să dea 3 milioane de euro să nu îmi ziceți mie Mitică Dragomir”, a spus Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

Gigi Becali primeşte o nouă LOVITURĂ de la Florin Talpan. Ce se întâmplă în războiul FCSB vs. CSA STEAUA

Gigi Becali e convins că în anii următori, instanţa îi va da dreptate în procesele cu Armata. Finanţatorul FCSB îşi clamează încă de pe acum victoria, deşi aceasta pare una iluzorie: „Eu o să câştig palmaresul şi istoria în instanţă. Între timp, ei se desfiinţează. Ghencea va fi a mea. În 5 ani, FCSB va fi din nou Steaua”.