FCSB DINAMO. Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FCSB – Dinamo, returul semifinalelor din CUPA ROMÂNIEI

FCSB DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Horaţiu Feşnic va conduce la centru meciul FCSB - Dinamo, care se va disputa, miercuri, de la ora 20:00, în returul semifinalelor din Cupa României.

07 iul. 2020, 13:53
FCSB DINAMO. Horaţiu Feşnic arbitrează meciul FCSB – Dinamo, returul semifinalelor din CUPA ROMÂNIEI

FCSB DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Horaţiu Feşnic va fi ajutat la cele două linii de Marius Nicoară şi Gero Szabo. Rezervă va fi Andrei Antonie, iar observatori Irina Mîrţ şi Felix Grigore. În tur, FCSB s-a impus cu 3-0.

Cristi Borcea. înainte de DINAMO-FCSB: „La penitenciar, când era Dinamo-Steaua era nenorocire. Mă rugam să ajungă în B!

FCSB DINAMO CUPA ROMÂNIEI. FCSB a câștigat manșa tur a semifinalei Cupei României cu Dinamo, scor 3-0, chiar pe stadonul din Şoseaua Ştefan cel Mare. În cealaltă semifinală, Sepsi a trecut de Poli Iași, scor 5-1.

FCSB DINAMO CUPA ROMÂNIEI. Gigi Becali (62 de ani) a anunţat, marţi, că noul antrenor al FCSB, începând din sezonul viitor, va fi Toni Petrea (45 de ani), în prezent antrenor secund al lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Patronul FCSB a spus că Petrea trebuie, întâi, să-şi rezolve situaţia de la echipa din Arabia şi apoi o poate prelua pe vicecampioana României.

FCSB DINAMO CUPA ROMÂNIEI. FCSB – Dinamo, meci contând pentru returul semifinalelor din Cupa României, se joacă, miercuri, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport şi Telekom Sport.