FCSB – DINAMO ONLINE 2018. Anunţul lui Nicolae Dică înainte de derby de România

FCSB - DINAMO ONLINE 2018. Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că pentru a câştiga derbiul cu Dinamo, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, echipa sa va trebui să facă un joc perfect, adversarii fiind foarte motivaţi în astfel de partide.

28 iul. 2018, 10:27
FCSB – DINAMO ONLINE 2018. Anunţul lui Nicolae Dică înainte de derby de România

FCSB – DINAMO ONLINE 2018. „E un meci important pentru noi, ştiţi foarte bine că meciurile cu Dinamo sunt foarte importante şi pentru suporteri. Atunci când reuşeşti o victorie împotriva lui Dinamo se cam uită tot ce ai făcut rău înainte. Sper să facem acest lucru mâine seară, să dăm totul, să fim pregătiţi să reuşim să câştigăm. Dacă nu vom face un joc perfect, cred că va fi foarte greu să câştigăm pentru că Dinamo va fi o echipă motivată, cu atitudine şi îşi va dori foarte multe să câştige. Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la Dinamo, sunt jucători care au mai evoluat în Liga I, cei pe care i-au adus în acest an, dar şi pe cei mai tineri de la Liga II-a îi cunoaştem foarte bine. În afară de ceea ce le voi spune eu, jucătorii trebuie să fie foarte motivaţi pentru că e un joc important pentru suporteri”, a declarat Dică.

Tehnicianul FCSB nu are probleme de lot pentru partida cu Dinamo în afara lui Mihai Pintilii: „În afară de Pintilii, nu avem nicio problemă de lot. Gnohere deocamdată nu este pregătit sută la sută, dar l-am forţat pentru că este un jucător important, avem nevoie de el, ne-a ajutat foarte mult anul trecut. De asta am şi ales să joc cu el de la început la meciul cu Rudar”.

Din echipa adversă Dică îl consideră pe Nistor cel mai periculos jucător.

„Din punctul meu de vedere Nistor este un jucător foarte important pentru Dinamo în acest moment, Este şi căpitanul echipei şi trage echipa după el. Este jucător cu experienţă, face şi faza defensivă şi pe cea ofensivă, ştie ce are de făcut şi cu siguranţă mâine va fi foarte motivat”, a afirmat Dică.

Dică a recunoscut faptul că FCSB negociază transferul atacantului spaniol Cristian Lopez, ultima oară la CFR Cluj: „Nu cred că are cum să vină până mâine atacantul pe care îl dorim. Deocamdată nu reuşim să ne ne înţelegem cu jucătorii pe care ni-ii dorim. Nu am putut să-i aducem. Sunt jucători pe care ni-i dorim, unul dintre ei este Cristian Lopez. Vom vedea dacă vom reuşi să-l aducem pe el sau pe alt jucător. Nu depinde de mine pentru că nu eu negociez cu jucătorii”.

Oficialii FCSB au precizat că până sâmbătă se vânduseră 16.000 de bilete, dintre care 12.000 au fost cumpărate de suporterii echipei antrenate de Nicolae Dică. Antrenorul speră totuşi ca la ora începerii partidei pe stadion să fie 30.000 de spectatori.

„Vom vedea până mâine la ora jocului dacă se vor mai vinde bilete, sperăm să vină în jur de 30.000 de suporteri. Trebuie să ţinem cont şi de faptul că e sezon de vacanţă, lumea e plecată la mare. Noi ne dorim să avem cât mai mulţi suporteri aproape de noi, pentru că atunci când a fost aşa am avut şi rezultate”, a mai spus Nicolae Dică.

Partida FCSB – Dinamo, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21.00.