FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Gigi Becali are încredere în promisiunea lui Marcel Ciolacu: „Nu e el Shakespeare, dar este om de onoare!”

Gigi Becali anunţă că meciul dintre FCSB și Dinamo, contând pentru etapa a 2-a din Liga 1, are şanse mari să se joace pe Stadionul Steaua. Arena Națională este indisponibilă în acea perioadă, iar pe Arcul de Triumf nu este finalizată pentru moment implementarea sistemului VAR.

04 iul. 2023, 18:48
FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Gigi Becali are încredere în promisiunea lui Marcel Ciolacu: „Nu e el Shakespeare, dar este om de onoare!”
Gigi Becali anunţă că FCSB va juca în Ghencea. Ce discuţie a avut cu noul premier Marcel Ciolacu

FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Gigi Becali speră ca meciul să se dispute pe Stadionul Steaua, dezvăluind că are încredere că premierul Marcel Ciolacu îl va ajuta.

„Eu cred că vom juca acolo, în Ghencea. Au tot făcut figuri, tralala, tralala… Eu nu am vorbit cu Ciolacu, dar îi voi da un telefon ca să-i mulțumesc pentru ce a spus. Am și eu o informații. Ciolacu a zis și a dat ordin: „Eu nu sunt glugă de coceni. Am promis și mă țin de cuvânt. I-am promis lui Gigi că Steaua va juca pe Ghencea. Rezolvați problema!”. Vom juca 100% pe Ghencea. Eu am înțeles că le e frică de Talpan… Milă… Vă dați seama? Cât e Ciolacu premier, nu îmi e frică. Unde să joci în altă partide? Vom juca în Ghencea și pe Arcul de Triumf. Iar pe Arenă vom juca meciurile tari. De ce să îmi fie frică pe Ghencea? Ce incidente să fie? Avem Miliție. Miliția de ce? Dacă ești vagabond te arestează și faci pușcărie”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi: Tatăl lui Răzvan Burleanu recunoaşte: „Am evadat din închisoare şi am furat o bicicletă!”. Mesaj pentru Gigi Becali: „Îl văd popă în Las Fierbinţi”

Acum câteva zile, Gigi Becali i-a transmis noului premier al României, Marcel Ciolacu, că trebuie să ia măsuri rapid pentru a facilita accesul lui FCSB pe stadionul Steaua. „Cred că vom juca pe Ghencea meciul cu Dinamo. Da, am indicii. Acum nu îmi mai este frică, că e prim-ministru Ciolacu. A promis, a făcut ce a putut să facă până acum, iar acum e prim-ministru, nu mai are nicio scuză! Nu mai poate să spună „Stai, dom’le!”. Acum ești prim-ministru, poți să dai ordin, pentru că ministrul Armatei e în subordinea ta. Te duci la ședința de Guvern și îi spui „Băi, ce faceți? Am promis ceva!”. Deci nu mai am nicio emoție în privința asta, pentru că este om de onoare. Nu este el Shakespeare, dar este om de onoare! Nu mă duc la meci, oricum, iar autoritățile trebuie să-și facă datoria, că nu suntem pe câmp, nu suntem în junglă. Eu plătesc și respect legile”, a spus Gigi Becali.

Citeşte şi: INTERVIU EXCLUSIV cu Gigi Becali în ziua aniversării sale! Ce își dorește latifundiarul din Pipera la vârsta de 65 de ani