INTERVIU EXCLUSIV cu Gigi Becali în ziua aniversării sale! Ce își dorește latifundiarul din Pipera la vârsta de 65 de ani

Gigi Becali, a împlinit duminică, 25 iunie, vârsta de 65 de ani. Cu această ocazie, latifundiarul din Pipera, a acordat un interviu, în exclusivitate, la România TV, în care a vorbit despre ce își dorește cu ocazia zilei sale aniversare.

25 iun. 2023, 18:10
INTERVIU EXCLUSIV cu Gigi Becali în ziua aniversării sale! Ce își dorește latifundiarul din Pipera la vârsta de 65 de ani
INTERVIU EXCLUSIV cu Gigi Becali în ziua aniversării sale!

INTERVIU EXCLUSIV cu Gigi Becali în ziua aniversării sale! Este mare sărbătoare în familia lui Gigi Becali și asta pentru că latifundiarul din Pipera, a împlinit duminică, vârsta de 65 de ani.

Citește și Gigi Becali anunţă că FCSB va juca în Ghencea. Ce discuţie a avut cu noul premier Marcel Ciolacu

INTERVIU EXCLUSIV cu Gigi Becali în ziua aniversării sale!

Patronul FCSB, care până la această vârstă a reușit să își construiască un adevărat imperiu, a dezvăluit că nu își mai dorește nimic pe acest pământ și că singurul lucru pe care vrea să îl obțină este Raiul.

”Nu am nevoie de nimic! Ce vreau eu… să îl iubesc pe Hristos și pe mine mă interesează raiul. Păi 20 de  ani sau 100 de ani sau 1.000 de ani, trec! A trecut și 1.000 și 2.000 de ani. Măi, dar veșnicia în bucurie, în Rai se poate compara cu ceva? Deci eu vreau Raiul, eu vreau maximul! Eu nu mai vreau nimic pe pământ! Că așa de mult m-a iubit Dumnezeu că mi le-a dat pe toate, ce să mai vreau? Rugăciunea este de trei feluri: De cerere, care nu mai am ce să mai cer, de mulțumire, care mulțumesc în continuu și a treia este de slavă, adică să dăm slavă Domnului pentru tot ceea ce vedem. Vedem pomi, vedem flori, vedem fructe, vedem case, vedem blocuri, vedem mașini, vedem asfalt, vedem teren de fotbal, vedem minge, toate Domnul le-a făcut! Slavă Lui că le-a făcut pe toate! Asta fac eu!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la România TV.

Gigi Becali subliniat că până la această vârstă le-a văzut pe toate și că tot ce i-a rămas este credința în Dumnezeu. Mai mult, latifundiarul din Pipera a precizat că nu crede în inteligența artificială și că, de fapt, aceasta este de la diavol.

”Acum cu minciunile astea vezi Doamne, că fac ei inteligență artificială, minciuni! Cum o să poată să fie? Aaa, e adevărat că o să facă într-adevăr roboții ăștia și la un moment dat în spatele, când vor da răspunsul, va da răspunsul câte un drac și e normal că dracul e mai deștept ca omul că el are miliarde de ani și e mai viclean și e mai inteligent și știe mai multe și atunci zici: I-a uite mă ce deștept e! Păi e deștept că de-a dracului v-a dat răspunsul! Că vor fi mai mulți roboți, inteligență artificială, dar ei vor fi draci! Voi râdeți acum”, a mai spus latifundiarul.

Citește și Afacere de milioane de euro pentru Gigi Becali. Cel mai valoros jucător de la FCSB este dorit la un club puternic din Europa