Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre FCSB. Când va recupera numele STEAUA

Gigi Becali a explicat motivul pentru care a rezervat la Registrul Comerţului denumirea "Fotbal Club Sporting Becali" pentru societatea care susţine echipa de fotbal.

17 feb. 2017, 06:27
Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre FCSB. Când va recupera numele STEAUA

Gigi Becali a declarat ca a facut acest lucru pentru a demonstra ca „FCSB”, denumirea contestata de Armata la Tribunalul Bucuresti, nu inseamna neaparat Fotbal Club Steaua Bucuresti.

STEAUA nu mai există OFICIAL. Ce s-a întâmplat cu marile echipe DEPARTAMENTALE din ŢĂRILE COMUNISTE

„Am rezervat mai multe nume pentru a justifica FCSB pentru ca cei de la CSA au contestat si denumirea aceasta. Am facut asta pentru a demonstra ca poate insemna nu numai Fotbal Club Steaua Bucuresti. Am facut asta pentru a demonstra in instanta ca FCSB inseamna mai multe variante, adica si Sporting Becali”, a spus Gigi Becali.

„Am vrut sa inregistram Sport Bucuresti, dar nu putem, pentru ca a inregistrat CSA mai multe ca sa ne puna piedica. Eu nu tradez suporterii, n-o sa numesc echipa Becali. Oricum, cat de curand va fi Steaua Bucuresti”, a mai spus Gigi Becali.

Dezvăluire INCENDIARĂ. Cum trişa Gigi Becali la POKER şi BARBUT. „Când făcea cărţile, avea…”

Gigi Becali a recunoscut ca denumirea „FCSB” nu a fost rezervata inca la Registrul Comertului, desi in urma cu o zi sustinea contrariul: „Trebuie sa iau aprobare de la Adunarea Generala a clubului. Apoi va fi rezervata si aceasta. Se va numi FCSB pana cand va veni hotararea de la Curtea Suprema in procesul cu numele”.