FCSB i-a prelungit contractul unui jucător. Felicitări din partea lui Fernando Varela

FCSB se asigură că-și păstrează jucătorii. După ce i-au prelungit contractul lui Filipe Teixeira, cei din conducerea clubului au decis să-i prelungească înțelegerea și lui Lucian Filip. Deși cota jucătorului a scăzut dramatic în ultimul an, mijlocașul ajungând să valoreze, conform transfermarkt.com, doar 150.000 de euro, roș-albaștrii i-au prelungit contractul până în 2021.

19 nov. 2017, 11:11

Deși clubul a anunțat mai de mult că-i va prelungi înțelegerea jucătorului, abia ieri s-a oficializat noua înțelegere. Filip a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica, și un tricou al roș-albaștrilor care are inscripționat pe spate 2021, anul când expiră noua înțelegere.

Citeşte şi Nicolae Dică, făcut cu ou şi cu oţet de Gigi Becali, după CSM Iaşi-FCSB. „Păi, bă, tu eşti antrenor? De acum, faci ce spune patronul”

„Back on top (n.r – înapoi în top)”, a scris Filip pe contul său de Instagram, iar reacțiile nu au întârziat să apară. „More to come (n.r. – e de abia începutul)”, a comentat MM. Mijlocașul a fost felicitat și de fostul său coleg, Fernando Varela. „Respect, Lucian Filip! Merită și mai mult”, a scris și fundașul celor de la PAOK.

În altă ordine de idei, Filip este cel mai vechi jucător din lotul FCSB. Acesta a fost format de Școala de Fotbal Gică Popescu și a ajuns la echipa finanțată de Gigi Becali în 2007, evoluând pentru formația secundă a clubului. A făcut pasul către echipa mare în ianuarie 2009, iar în august 2010 a fost împrumutat la Unirea Urziceni. A revenit la FCSB după numai jumătate de an, dar nu a reușit să se impună în echipă.

Citeşte şi CSM POLI IASI – FCSB 1-0 în etapa a 18-a din Liga 1. VEZI CLASAMENTUL

În vara lui 2011 a fost împrumutat la Snagov, mai apoi, la începutul anului 2012, la Chiajna. În vara lui 2012 a revenit la FCSB, o dată cu numirea lui Laurențiu Reghecampf ca antrenor al echipei. De atunci, Filip face parte din lotul roș-albaștrilor, dar nu a reușit să se impună ca titular, fiind chinuit de accidentări o perioadă mai lungă de timp.

Faptul că acesta nu a evoluat constant a făcut ca valoarea sa să scadă dramatic. Filip a ajuns să valoreze 150.000 de euro, conform transfer markt.com. Cea mai mare cotă a jucătorului de 27 de ani a fost de 1,1 milione de euro, în decembrie 2014.