FCSB LAZIO 2018. Florin Tănase, avertisment înainte de FCSB-LAZIO. Cum pot fi bătuţi ITALIENII

FCSB LAZIO 2018. Florin Tănase, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FCSB poate trece de LAZIO în 16-imile de finală ale Europa League. FCSB - LAZIO se joacă, joi, de la ora 22:05, în direct la Pro TV şi Telekom Sport.

14 feb. 2018, 12:56
FCSB LAZIO 2018. Florin Tănase, avertisment înainte de FCSB-LAZIO. Cum pot fi bătuţi ITALIENII

FCSB LAZIO 2018. Florin Tănase crede că FCSB trebuie să fie unită şi să nu le ofere spaţii celor de la Lazio. „Ne va aştepta un meci dificil, jucăm înpotriva unei echipe bune, dar după părerea mea ne putem califica. Important este să nu pierdem şi să nu primim gol. Eu mi-aş dori 1-0 pentru noi. Mâine va trebui să dăm totul, să fim uniţi, să nu le dăm prea multe spaţii. Nu cred că vor trata cu lejeritate meciul, dar mă aştept să nu bage toţi titularii de bază. Nu am niciun jucător favorit de la ei, sunt o echipă bună, dar nu ca Real Madrid sau Barcelona. L-am mai urmărit pe Ştefan Radu, de obicei urmăresc meciuri din campionatele tari”, a spus Tănase înainte de FCSB LAZIO.

FCSB LAZIO. Arbitru CONTROVERSAT delegat de UEFA la meciul FCSB – LAZIO

FCSB LAZIO 2018. Florin Tănase a precizat că după părerea sa gazonul de pe Arena Naţională va fi în stare bună la ora meciului FCSB LAZIO.

FCSB LAZIO. Gigi Becali i-a făcut echipa lui Nicolae Dică. „Eu asta o să-i cer!”

FCSB LAZIO 2018.  FCSB întâlneşte Lazio, joi, de la ora 22:05, pe Arena Naţională, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Europa League.