FCSB, lider de iarnă în Liga 1 după remiza surpriză cu Sepsi

FCSB încheie anul cu o remiză cu Sepsi, scor 1-1. Echipa bucureşteană este lider la final de 2020, indiferent de alte rezultate din ultima etapă a sezonului.

RomaniaTV.net
22 dec. 2020, 00:36
FCSB, lider de iarnă în Liga 1 după remiza surpriză cu Sepsi

FCSB a remizat, luni seară, la Mogoşoaia, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Au marcat Iulian Cristea ’30 pentru FCSB şi Boubacar Fofana ‘37 pentru Sepsi.

La pauză, tehnicianul Leo Grozavu a fost eliminat.

FCSB: A. Vlad – Creţu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu (Panţîru ’63) – Moruţan, Perianu (Simion ’46), Olaru – Man (Buziuc ’83), Fl. Coman, Oc. Popescu (Vînă ’75). Antrenor: Anton Petrea

Sepsi: Niczuly – Delgiannidis, Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan – Csiszer (Nouvier ’14, Golofca ’78), Fofana, Vaşvari, Aganovic (Purece ’78) – Safranko (L. Fulop ’79), Ştefănescu (Petrila ’62). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Creţu ’46, Popescu ’61, Vînă ‘90+3 / Ştefănescu ’53, Mitrea ‘69

Arbitri: Horaţiu Feşnic – Alexandru Cerei, Vladimir Urzică – Adrian Viorel Cojocaru

Observator: Alexandru Deaconu

În clasamentul Ligii I, FCSB este lider, cu 34 de puncte, urmat de Universitatea Craiova, care are 31 de puncte, un joc mai puţin, dar şi un golaveraj mai slab. Sepsi este pe patru, cu 27 de puncte.

FCSB – SEPSI 1-1. Petrea anunţă transferuri

Cu mulți tineri în echipă, FCSB nu a reușit să învingă CFR Cluj sau Sepsi, echipe care mizează pe fotbaliști cu experiență. FCSB este gaa să se întărească în vederea play-off-ului: „A fost un meci aprig disputat, ne așteptam la acest lucru. După părerea mea am început meciul un pic cam ezitant, după care ne-am organizat. Cred că rezultatul este echitabil. Terenul nu ne-a avantajat în această seară, eram obișnuiți cu altă suprafață. Suntem încă pe primul loc, vom vedea și în funcție de rezultatul meciului de mâine seară.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – FCSB LIVE VIDEO: 0-2 Becali, lider de Sărbătorile de iarnă

Am vorbit cu ei, au crezut că mingea a ieșit afară la gol, iar șutul ne-a surprins. Se mai întâmplă. Mie mi-a plăcut cum au reacționat jucătorii, pot să mă declar mulțumit, având în vedere că veneam și după meciul cu Craiova. Trebuie să facem o analiză destul de bună la tot ce s-a întâmplat în acest tur și vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Am întâlnit echipe care au jucători cu experiență, care știu când să rupă jocul, când să preseze.

Am văzut că se iscase un conflict între el și domnul Grozavu. Am încercat să aplanez acel conflict, atâta tot. Titlul este un obiectiv realizabil, dar sunt multe puncte în joc, trebuie să o luăm step by step”, a spus Toni Petrea, după remiza cu Sepsi.