FCSB-LUGANO LIVE. S-a vândut doar 6% din capacitatea Arenei Naţionale la meciul cu elveţienii

Steliştii au nevoie neapărat de victorie pentru a termina grupa pe primul loc, acesta fiind şi principalul obiectiv fixat de Nicoale Dică pentru partida de joi seară de la Bucureşti. "Vom intra pe teren cu gândul la victorie, vreau să câştigăm acest meci şi să terminăm grupa pe primul loc. Pentru mine e important pentru că putem să avem un adversar mai accesibil în primăvara europeană", spune tehnicianul de 37 de ani.

04 dec. 2017, 09:50
FCSB-LUGANO LIVE. S-a vândut doar 6% din capacitatea Arenei Naţionale la meciul cu elveţienii

Însă, Budescu şi compania vor juca pe un stadion pustiu, scrie telekomsport.ro Aseară se vânduseră puţin peste 3.500 de bilete, ceea ce înseamnă doar 6% din capacitatea Arenei Naţionale.

Citeşte şi Gigi Becali aşteaptă noi întăriri. Va transfera trei jucători la FCSB

Chiar dacă cel mai ieftin bilet costă 20 de lei la peluze şi chiar dacă au fost scoase la vânzare de acum 2 luni, fanii nu s-au înghesuit să-şi achiziţioneze bilete şi să fie în tribune. „Ne dorim să avem cât mai mulţi fani joi seară, la meciul cu Lugano, dar ştim că se joacă foarte târziu şi e destul de frig afară”, mai spune Dică.

Cea mai mică asistenţă la un meci al FCSB pe Arena Naţională s-a înregistrat la meciul cu Poli Timişoara din decembrie 2016, atunci când pe stadion au fost doar 541 de spectatori.


loading...