FCSB-MILSAMI ORHEI LIGA EUROPA. Patronul moldovenilor a dispărut, jucătorii sunt neplătiţi de trei luni

FCSB-MILSAMI ORHEI LIGA EUROPA. Ilan Şor, patronul celor de la Milsami Orhei a fugit cu 3 miliarde de dolari împrumutați de la bănci oferind garanții false. El a fost condamnat la 7 ani de pușcărie în Moldova dar în prezent este dat dispărut.

10 iul. 2019, 12:02
FCSB-MILSAMI ORHEI LIGA EUROPA. Patronul moldovenilor a dispărut, jucătorii sunt neplătiţi de trei luni

FCSB-MILSAMI ORHEI LIGA EUROPA. Conform jurnalistului Sandu Grecu, jucătorii nu și-au mai primit salariile de 3 luni, iar patronul Ilan Șor este dat dispărut.

Patronul Ilan Șor a fugit din Moldova și a fost condamnat în lipsă la șapte ani de închisoare pentru că a furat din trei bănci trei miliarde de dolari. În 2015 devenise primar în Orhei, după ce echipa, cu el la comandă, câștigase campionatul. Ce a urmat? A încasat miliarde de dolari din bănci prin credite obținute cu garanții false. A girat și stâlpii de lumină de pe străzile din oraș!„, a afirmat Grecu, potrivit celor de la Gazeta Sporturilor.

FCSB va juca cu Milsami în primul tur preliminar din Europa League. Partida se va disputa pe 11 iulie, la Giurgiu, de la ora 21:30, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Moldova, la Orhei, de la ora 20:00.