FCSB – Nordsjaelland se va juca pe Arcul de Triumf. Gigi Becali, prima reacţie după ce a primit iar interzis în Ghencea: „De asta au refuzat!”

FCSB - Nordsjaelland, meci programat joi seară în prima manșa din turul III preliminar Conference League nu se va disputa pe Stadionul Steaua. Cel mai probabil, disputa va fi găzduită de arena Arcul de Triumf.

07 aug. 2023, 15:36
FCSB – Nordsjaelland se va juca pe Arcul de Triumf. Gigi Becali, prima reacţie după ce a primit iar interzis în Ghencea: „De asta au refuzat!”
FCSB - Nordsjaelland se va juca pe Arcul de Triumf. Gigi Becali, prima reacţie după ce a primit iar interzis în Ghencea

FCSB – Nordsjaelland se va juca pe Arcul de Triumf. Luni, la o zi după ce FCSB – CFR Cluj s-a jucat în Ghencea, s-a făcut predarea Stadionul Steaua către cei de la CSA, după care vicecampioana a solicitat răspunsul oficial cu privire la cerința de a evolua tot acolo și împotriva danezilor în cupele europene.  În ciuda faptului că după inspecția realizată în tribune și pe terenul de joc s-a constatat că nu există pagube aproape de nici un fel, clubul deținut de Ministerul Apărării a refuzat și a anunțat că nu se pune problema să mai închirieze arena celor de la FCSB.

Citeşte şi: Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB s-a întors cu victorie în Ghencea. „Acum nu ştiu, sper să mai vedem, să nu ne grăbim”

CSA Steaua „vă anunță că din cauza faptului că ați încălcat aceste clauze contractuale, pe care le-ați asumat atunci când s-a semnat protocolul de punere la dispoziție a arenei, ne aflăm în imposibilitatea de a mai onora cererea de a evolua pe stadionul Steaua meciul cu Nordsjaelland”, ar fi răspunsul oficial al clubului Armatei.

Citeşte şi: Tragere la sorţi dură pentru FCSB în play-off-ul Conference League. Ce adversari pot avea Farul şi Sepsi

Gigi Becali a dezvăluit pentru GSP ce i-a deranjat pe oficialii Clubului Sportiv al Armatei. „Trebuia să anunț azi UEFA unde jucăm, până la 12. Acum mă zbat, mă lupt, să văd ce fac. Ei sunt supărați că au zis Șut și Compagno „Steaua”. Și că de ce au spus suporterii că în Ghencea e casa lor. Încercăm să vedem dacă putem rezolva ceva”, a declarat Gigi Becali.