Nicolae Dică, avertisment serios înainte de meciul de 10 MILIOANE DE EURO

FCSB - RAPID VIENA. Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FCSB va trebui să facă un meci perfect, joi, pentru a se putea califica în grupele Europa League, după ce a pierdut partida tur a play-off-ului cu Rapid Viena, scor 1-3.

29 aug. 2018, 10:54
Nicolae Dică, avertisment serios înainte de meciul de 10 MILIOANE DE EURO

FCSB – RAPID VIENA. Partida dintre FCSB şi Rapid Viena se joacă, joi, de la ora 21:30, în direct la Pro TV. „Trebuie să facem un meci perfect pentru a reuşi aceasta calificare. Îmi place că plecăm cu şansa a doua, pentru că sunt puţini care cred în noi, dar eu am încredere în jucători şi cred că vom face un meci mare. Putem face un meci perfect, am pregătit foarte bine acest meci şi eu sper să avem aceeaşi atitudine pe care eu mi-o doresc mereu. I-am văzut pe cei de la Rapid, pe tranzaţia pozitivă sunt foarte buni, au viteză foarte bună de la mijloc în sus, trebuie să recuperăm foarte repede mingea şi să punem presiune pe ei. Dacă vom reuşi acest lucru vom face un rezultat mare. Cu siguranţă jucătorii se vor implica este un meci important pentruSteaua, pentru clubul nostru, nu are cum la un astfe de meci cu miză jucătorii să nu fie implicaţi”, a spus Dică înainte de FCSB RAPID VIENA.

Delegare CIUDATĂ a UEFA. Cine va arbitra meciul FCSB – RAPID VIENA

FCSB – RAPID VIENA. Antrenorul celor de la FCSB speră ca absenţa portarului Cristian Bălgrădean, accidentat în partida cu Viitorul, să nu conteze foarte mult în disputa cu RAPID VIENA: „Eu sper să nu conteze absenţa lui Bălgrădean. Vlad a intrat foarte bine la meciul cu Viitorul, este un jucător cu un caracter puternic, avem încredere în el şi cu siguranţă va face un meci bun. Îl avem pe Vlad în poartă, sperăm să nu avem niciun fel de probleme”.

FCSB RAPID VIENA. Lovitură TERIBILĂ pentru FCSB înainte de returul cu RAPID VIENA. Cum a reacţionat GIGI BECALI

FCSB – RAPID VIENA. Gigi Becali crede ca austriecii nu vor pune mari probleme. „Sunt optimist. In mod normal, echipele mari le bat pe alea mici. Sa nu spunem de alea mari, sa spunem de alea mai valoroase, ca noi poate nu suntem echipa mare. Eu aseara tineam cu Razvan si cu machedonii din Salonic. Dar diferenta dintre Benfica si Salonic e aceeasi cu diferenta dintre Steaua si Rapid Viena. Atat putem noi sa le dam: 4! Poate si mai multe, daca avem tarie sa jucam pana la final. N-am nicio emotie cu Vlad, n-o sa ajunga pe la el pe acolo. Toti atacantii pot sa faca meciul vietii. Eu il tot astept pe Tanase. El, Teixeira, Man, Coman, Roman… Si de la Roman astept sa faca ceva, Gnohere… Toti cei 4 atacanti care o sa joace pot marca gol. Toti atacantii pot sa dea gol” a spus Gigi Becali.

FCSB – RAPID VIENA. Pro TV transmite, joi, de la ora 21:30, meciul FCSB – RAPID VIENA.