Delegare CIUDATĂ a UEFA. Cine va arbitra meciul FCSB – RAPID VIENA

FCSB - RAPID VIENA, meci din play-off Europa League, va fi condis de Michael Oliver, "centralul" englez care a creat cel mai mare scandal din sezonul trecut, la meciul Real Madrid - Juventus, cu un penalty dictat la ultima fază, plus eliminarea lui Gianluigi Buffon!

29 aug. 2018, 09:03
Delegare CIUDATĂ a UEFA. Cine va arbitra meciul FCSB – RAPID VIENA

FCSB – RAPID VIENA, un retur ce se anunţă extrem de tensionat şi cu o miză imensă, e încredinţat de forul european unei brigăzi care îl va avea la centru pe un arbitru care îşi joacă, practic, cariera internaţională. Michael Oliver primeşte şansa reabilitării din partea UEFA la câteva luni distanţă după ce o decizie a lui a declanşat cel mai mare scandal al sezonului trecut în cupele europene.

FCSB RAPID VIENA. Lovitură TERIBILĂ pentru FCSB înainte de returul cu RAPID VIENA. Cum a reacţionat GIGI BECALI

La returul Real Madrid – Juventus, din „sferturile” Champions League, italienii au răsturnat scorul din tur, au condus 3-0, dar în minutul 90, Michael Oliver a acordat un penalty controversat. Italienii au protestat vehement, Gianluigi Buffon chiar l-a înjurat şi l-a bruscat pe „central”, care i-a arătat cartonaşul roşu şi l-a eliminat!

UEFA i-a dat dreptate lui Michael Oliver, însă de atunci arbitrul englez n-a mai fost delegat la niciun meci din cupele europene. În plus, nu doar că n-a fost la CM 2018, dar Anglia n-a trimis pe nimeni care să oficieze la competiţia din Rusia!

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Unde vezi la TV în direct meciul FCSB – RAPID VIENA

Acum, Michael Oliver primeşte, practic, şansa reabilitării europene. Pe Arena Naţională, la FCSB – RAPID VIENA.