FCSB – Rapid Viena. Gigi Becali a anunţat ECHIPA DE START

FCSB RAPID VIENA PRO TV LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROPA LEAGUE. FCSB - RAPID VIENA, meci contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:30, LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO TV. În tur, Rapid Viena s-a impus în faţa celor de la FCSB cu 3-1. PRO TV transmite, joi, de la ora 21:30, FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

30 aug. 2018, 09:30
FCSB – Rapid Viena. Gigi Becali a anunţat ECHIPA DE START

FCSB RAPID VIENA PRO TV LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROPA LEAGUE. FCSB întâlneşte, joi, de la 21:30, pe Arena Naţională, echipa austriacă Rapid Viena, în cea de-a doua manşă a play-off-ului UEFA Europa League. În tur, vicecampioana României a fost învinsă, în Austria, cu scorul de 3-1. PRO TV transmite, joi, de la ora 21:30, FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Unde vezi la TV în direct meciul FCSB – RAPID VIENA

FCSB RAPID VIENA PRO TV LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROPA LEAGUE. Gigi Becali crede ca austriecii nu vor pune mari probleme. „Sunt optimist. In mod normal, echipele mari le bat pe alea mici. Sa nu spunem de alea mari, sa spunem de alea mai valoroase, ca noi poate nu suntem echipa mare. Eu aseara tineam cu Razvan si cu machedonii din Salonic. Dar diferenta dintre Benfica si Salonic e aceeasi cu diferenta dintre Steaua si Rapid Viena. Atat putem noi sa le dam: 4! Poate si mai multe, daca avem tarie sa jucam pana la final. N-am nicio emotie cu Vlad, n-o sa ajunga pe la el pe acolo. Toti atacantii pot sa faca meciul vietii. Eu il tot astept pe Tanase. El, Teixeira, Man, Coman, Roman… Si de la Roman astept sa faca ceva, Gnohere… Toti cei 4 atacanti care o sa joace pot marca gol. Toti atacantii pot sa dea gol” a spus Gigi Becali înainte de FCSB RAPID VIENA.

FCSB RAPID VIENA PRO TV LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROPA LEAGUE. Gigi Becali a anunțat că FCSB ar putea face noi transferuri în cazul în care se va califica în grupele Europa League. Formația lui Nicolae Dică a pierdut turul cu Rapid Viena, scor 1-3. „Vineri discutăm din nou despre transferuri. Dacă ne calificăm mai luăm, dacă nu, mai dăm. Pe Nistor nu mi l-au dat, n-are rost să mai discutăm. Torje ce să facă la Steaua? Doamne-ferește! Nu are ce să caute aici. Torje a dat niște declarații împotriva noastră, nu are cum să vină la Steaua”, a spus Gigi Becali. FCSB – RAPID VIENA, meci contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:30, LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO TV.

FCSB RAPID VIENA PRO TV LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROPA LEAGUE. Gigi Becali a confirmat in aceasta seara echipa de start pe care o va alinia FCSB la meciul cu RAPID VIENA. Florin Tanase va intra in rolul de coordonator, in spatele lui Gnohere. Balgradean e accidentat, dar va sta pe banca. Andrei Vlad va fi in primul 11. Pustii FCSB-ului, Man, Morutan si Coman nu vor prinde echipa de start. Becali vrea jucatori cu experienta in teren. „Daca reusim sa prindem grupele, atunci ii veti vedea pe toti in teren, acolo trebuie sa ii vada lumea”, a spus Becali la Digisport. ECHIPA PROBABILĂ: Vlad – Benzar, Balasa, Planici, Stan – Pintilii, Filip – Mihai Roman, Tanase, Teixeira – Gnohere. PRO TV transmite, joi, de la ora 21:30, FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM ONLINE VIDEO.

FCSB RAPID VIENA PRO TV LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROPA LEAGUE. În tur, Rapid Viena a deschis scorul după doar patru minute, prin Knasmullner, iar Sonnleitner a dus scorul la 2-0 în minutul 40. În startul reprizei a doua, FCSB a dat semne de revenire, iar Gnohere a redus din diferenţă la doar două minute de la reluare, însă Schwab a refăcut avantajul de două goluri al austriecilor, în minutul 49. Până la final, FCSB a lovit de două ori bara, prin Coman şi R. Benzar, imediat după ce Rapid Viena a rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Berisha, din minutul 84. FCSB – RAPID VIENA, meci contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:30, LIVE STREAM ONLINE VIDEO PRO TV.