FCSB RAPID VIENA 2-1 LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Unde vezi la TV în direct meciul FCSB – RAPID VIENA

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Meciul FCSB - RAPID VIENA, contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV. În tur a fost Rapid Viena - FCSB 3-1. PRO TV transmite, joi, de la ora 21:30, FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

29 aug. 2018, 08:01
FCSB RAPID VIENA 2-1 LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Unde vezi la TV în direct meciul FCSB – RAPID VIENA

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.  Nicolae Dică, antrenorul FCSB, este optimist înaintea returlui cu RAPID VIENA și a declarat: „Am încredere în jucători, că putem să facem un meci mare și că putem să ne calificăm”. Meciul FCSB – RAPID VIENA, contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

FCSB RAPID VIENA. Lovitură TERIBILĂ pentru FCSB înainte de returul cu RAPID VIENA. Cum a reacţionat GIGI BECALI

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. În meciul tur din Austria, FCSB a pierdut cu 3-1 meciul cu Rapid Viena. Echipa lui Nicolae  Dică a avut mai multe ocazii, însă nu a reușit să marcheze decât un gol în deplasare, deși au avut toată susținerea celor peste 1.000 de suporteri români care au fost atunci în tribune. Meciul FCSB – RAPID VIENA, contând pentru manşa a doua din PLAY OFF EUROPA LEAGUE, se joacă, joi, de la ora 21:30, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

FCSB RAPID VIENA (ora 21:30) PRO TV LIVE STREAM ONLINE VIDEO EUROPA LEAGUE. Gigi Becali a anunţat ECHIPA DE START

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Gigi Becali crede ca austriecii nu vor pune mari probleme. „Sunt optimist. In mod normal, echipele mari le bat pe alea mici. Sa nu spunem de alea mari, sa spunem de alea mai valoroase, ca noi poate nu suntem echipa mare. Eu aseara tineam cu Razvan si cu machedonii din Salonic. Dar diferenta dintre Benfica si Salonic e aceeasi cu diferenta dintre Steaua si Rapid Viena. Atat putem noi sa le dam: 4! Poate si mai multe, daca avem tarie sa jucam pana la final. N-am nicio emotie cu Vlad, n-o sa ajunga pe la el pe acolo. Toti atacantii pot sa faca meciul vietii. Eu il tot astept pe Tanase. El, Teixeira, Man, Coman, Roman… Si de la Roman astept sa faca ceva, Gnohere… Toti cei 4 atacanti care o sa joace pot marca gol. Toti atacantii pot sa dea gol” a spus Gigi Becali înainte de FCSB RAPID VIENA.

FCSB – RAPID VIENA. Nicolae Dică, avertisment serios înainte de meciul de 10 MILIOANE DE EURO

FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE. Joi seara, de la 21:30, telespectatorii vor urmări drumul spre calificarea FCSB în Europa League! Miza meciului cu RAPID VIENA e calificarea în grupele Europa League, unde sunt asigurate venituri de 10 milioane de euro. PRO TV transmite, joi, de la ora 21:30, FCSB RAPID VIENA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.