FCSB – SEPSI 2-0. Schimbările au decis victoria vicecampioanei

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii I.

RomaniaTV.net
19 aug. 2018, 09:04
FCSB – SEPSI 2-0. Schimbările au decis victoria vicecampioanei

UPDATE: Antrenorul formaţiei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, duminică seară, că se aştepta ca Sepsi Sfântu Gheorghe să joace mai ofensiv la meciul de pe Arena Naţională, subliniind că a crezut că meciul se va încheia la egalitate.

„A fost un meci greu, mă aşteptam la acest lucru. Mă aşteptam ca Sepsi să joace mai ofensiv, dar s-a apărat şi a mizat pe contraatac. Credeam că se va termina 0-0, dar a fost acea fază de la penalti şi totul s-a terminat cu bine pentru noi. E adevărat că nici noi nu am avut ocazii, dar nici eu nu au trecut centrul terenului”, a declarat Dică la Digisport.

* Formaţia Rapid Viena, cu Andrei Ivan integralist, a fost învinsă de echipa LASK Linz, scor 2-1,în etapa a patra a campionatului Austriei. Rapid Viena este adversara FCSB în play-off-ul Ligii Europa.

FCSB – SEPSI 2-0

Golurile au fost marcate de Gnohere ’81 (penalti) şi Coman ’84.

Edy Gnohere a transformat o lovitură de la 11 metri acordată un un henţ al lui Jovanovici.

Coman a marcat din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Min. 79: Man a șutat spre poarta lui Niczuly, dar fără forță și scorul nu se modifică nici acum. A fost o fază pornită de la Moruțan

min. 46: DOUA SCHIMBARI la FCSB! A ieșit Qaka, a intrat MORUȚAN, a ieșit Rusescu, a intrat GNOHERE

Min. 45: FCSB – Sepsi, 0-0 la pauză.

Min. 19: Fulop i-a dat o pasă foarte bună lui Vașvari, care astfel a rămas singur cu portarul, dar Bălgrădean a ieșit la fix și a blocat, după care a reținut. 

Min. 2 BARĂ SEPSI! Tandia, bine găsit cu o pasă în careu de la Drăghici, lateral stânga, a încercat să finalizeze la colțul lung, dar Morais s-a opus la fix și a respins. Totuși mingea a atins bara din stânga porții lui Bălgrădean, după care a ieșit în corner.

Echipele de start:

FCSB: Bălgrădean – Jakolis, Bălașa, J. Morais, Al. Stan – Ov. Popescu, Qaka – D. Man, D. Benzar, Fl. Coman – Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Pintilii, Gnohere, Moruțan, I. Stoica, D. Toma, Teixeira
Antrenor: Nicolae Dică

Sepsi: Niczuly – De Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Vaşvari, Velev – Mensah, I. Fulop, Drăghici – Tandi
Rezerve: Fejer, Rus, Karnitski, Hamed, Dodoi, Simonovski, Ştefan
Antrenor: Eugenn Neagoe

Arbitru: George Rădulescu / A1: Mircea Orbuleț / A2: Valentin Ionel Dumitru / Observator: Liviu Ciubotariu

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Pe lângă eficiență, FCSB și Sepsi au făcut și spectacol în ultima etapă de Liga 1. FCSB s-a impus la Mediaș cu Gaz Metan, scor 3-1, într-un meci în care a evoluat cu foarte multe rezerve. Dincolo, Sepsi a dispus la scor de neprezentare de Poli Iași, într-un meci jucat la Sfântu Gheorghe 

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Doar două meciuri s-au jucat în istoria Ligii 1 între FCSB și CFR Cluj. Ambele au avut loc în sezonul trecut și au fost câștigat de echipa lui Nicolae Dică. A fost 0-4 la Brașov, acolo unde Sepsi își disputa meciurile de acasă, și 2-0 la București.

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. FCSB are o linie de clasament excepțională pe teren propriu, De mai bine de un an, echipa lui Dică nu a pierdut un meci oficial în Liga 1. În ceea ce privește echipa lui Neagoe, Sepsi nu a mai câștigat în deplasare de pe 15 mai 2018, atunci când învingea la Voluntari. FCSB vine în acest meci după o calificare dramatică în play-off-ul Europa League. Elevii lui Dică s-au impus cu 2-1 în returul cu Hajduk din turul 3 preliminar Europa League.

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Becali: Dacă nici cu toţi căpitanii din Romania la un loc nu câştigi campionatul, cu cine-l mai câştigi?

Gigi Becali a declarat, la Pro X, că FCSB a achiziţionat doi căpitani de echipă, pe Alexandru Stan de la Astra Giurgiu şi pe Mihai Roman de la FC Botoşani, cu care îşi doreşte câştigarea titlului. Becali consideră că Florin Tănase nu are calităţi de căpitan.

“Roman e jucătorul pe care l-am plăcut de zece ani. Şi acum un an, am vorbit şi cu Iftime şi cu el, el că nu vreau… Acum am vorbit cu el şi cu Iftime şi am zis: ‘Dacă mă calific, vii?’ L-am convins până la urmă şi a venit. Dacă eu am luat toţi căpitanii din România, dacă nici căpitanii din România cu toţi la un loc nu câştigi campionatul, cu cine-l mai câştigi? Am luat toţi căpitanii României. Am luat doi căpitani, unul din play-off, de la Astra, şi celălalt la mustaţă de play-off, de la Botoşani”, a spus Becali.

El a precizat că Florin Tănase a fost schimbat la meciul de joi cu Hajduk Split pentru că “el nu este căpitan”. “Este căpitan, dar nu are calităţi de căpitan. Fugea de minge. Ăla nu este căpitan. Poate cel mai mult din echipa asta pe Tănase îl iubesc, dar nu este căpitan. Are calităţi, are calitate mare, dar ca să fii căpitan trebuie să ai bărbăţie. El nu are bărbăţie. Cum e Pintilii de exemplu, nu contează cine e în faţa lui, joacă la fel”, a adăugat Becali.

FCSB – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Nicolae Dică, despre meciul cu Sepsi: Un meci foarte greu pentru noi

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că avea mare nevoie de Alexandru Stan în vederea dublei cu Rapid Viena, din play-off-ul Ligii Europa, iar celălalt jucător achiziţionat de gruparea bucureşteană, Mihai Roman, va fi şi el de ajutor, fiind experimentat.

“Sunt jucători cu experienţă, care au avut evoluţii bune în campionatul României. Sper să ne ajute cât mai mult aceşti doi jucători. Este clar că aveam nevoie de jucători cu experienţă. Am ales jucători români pentru că îi cunoaştem foarte bine din campionatul României. Aveam nevoie de un fundaş stânga pentru că la meciul cu Rapid Viena Junior este suspendat, Momcilovici o lună de zile nu va putea să evolueze şi aveam nevoie de un jucător în partea stângă pe care să-l cunoaştem foarte bine. Aveam nevoie mare de Stan, pentru că nu aveam fundaş stânga pentru meciul cu Rapid Viena. Roman este un jucător cu experienţă care a jucat şi în Europa, în România a avut evoluţii foarte bune şi eu cred că ne va ajuta”, a spus Dică.

El a precizat că nu crede că, după venirea celor doi, Dennis Man va fi transferat la altă grupare. “Sper că vom intra în grupele Ligii Europa şi dacă vom intra în grupe chiar avem nevoie de dubluri pe posturi”.

Nicolae Dică a menţionat că, dacă echipa va ajunge în grupele Ligii Europa, este posibil să mai vină jucători. Dubla cu Rapid Viena va fi foarte dificilă, în opinia sa. “Nu am avut stare, m-am uitat la jocul lor cu cei de la Bratislava. Sunt o echipă puternică, mai bună decât cei de la Split, dar cu un joc diferit de cei de la Split. Patronul este optimist mereu, dar vom avea două meciuri foarte grele”.

Dică a vorbit şi despre faptul că Gigi Becali a spus că Florin Tănase nu are calităţi de căpitan: “Nu s-a discutat acest lucru, Tănase cât timp a fost în teren a fost căpitan de echipă. Are o problemă la gambă de la meciul cu Split şi nu va fi apt pentru meciul de mâine”.

În ceea ce îl priveşte pe Nedelcu, rănit la nas la ultimul meci de un obiect aruncat din tribună, tehnicianul a spus că acesta va trebui să poarte o mască aproximativ două săptămâni.

Nicolae Dică a mai declarat că meciul din etapa a cincea, cu Sepsi, va fi dificil. “Un meci foarte greu pentru noi, întâlnim o echipă care a început foarte bine campionatul, o echipă care joacă un fotbal ofensiv. Sunt o echipă care pe faza ofensivă au jucători care pot face diferenţa, o echipă agresivă, care îmi place în acest moment. Va fi o partidă foarte grea. Trebuie să fim concentraţi pentru acest joc, meciul cu Split a trecut. Trebuie să câştigăm cele trei puncte pentru că avem ca obiectiv principal câştigarea campionatului”, a afirmat el.

FCSB va juca, duminică, pe Arena Naţională, de la ora 18.00, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a cincea a Ligii I.