FCSB – Slovan Liberec 0-2. FCSB a fost eliminată

FCSB, cu o echipă improvizată şi un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată de Slovan Liberec în turul trei preliminar al Ligii Europa, scor 0-2.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 08:54
FCSB – Slovan Liberec 0-2. FCSB  a fost eliminată

Formaţia FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

 

FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 24 septembrie 2020. Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, joi, că FCSB a trimis o listă cu 15 jucători la UEFA, astfel că meciul cu Slovan Liberec din Liga Europa se joacă.

„Au comunicat în această după-amiază lista la UEFA, există 15 jucători pe lista comunicată forului european, aşa încât partida de diseară se va disputa. În ultimele ore au reuşit trei transferuri şi eu cred că trebuie să le ţinem pumnii atât lor, cât şi celor de la CFR, deoarece este dorinţa tuturor să avem două echipe în grupele Europa League. Din ceea ce am aflat de la persoana responsabilă din cadrul ligii, (n.r. – la FCSB) nu există cazuri care să prezinte simptome mai grave, jucătorii duc pe picioare această boală, asta a fost experienţa cu toate cazurile de Covid care au apărut la cluburile din Liga I. Se pare că sistemul imunitar al jucătorilor de fotbal este mai puternic”, a declarat Ştefan, la Digi24, precizând că nu ştie cine a fost „pacientul 0” la FCSB.

FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 24 septembrie 2020. 

Min. 92, GOL Michael Rabusic.

  • min. 64: GOL LIBEREC! Yusuf deschide în cele din urmă scorul pentru oaspeți. Lovitură de cap din 10 metri, în urma unui corner
  • min. 43: Straton, din nou la înălțime. Helal trimite puternic cu capul de la 10 metri. Noul goalkeeper al lui FCSB scoate in-extremis de lângă bară
  • min. 21: Straton o salvează pe FCSB! Scoate o lovitură liberă de la 16 metri, și-i mai blochează o dată pe cehi, din câțiva metri.
  • min. 20: Cană vede cartonașul roșu, după un fault din postura de ultim apărător asupra lui Mosquera. FCSB rămâne în 10 oameni.
  • Min. 10: Goran Karanovic nu mai poate continua partida. Atacantul împrumutat de la Hermannstadt este înlocuit cu Octavian Popescu.

Echipele de start: 

FCSB: Straton – Enache, Cană, Soiledis, Panţîru – Simion, Perianu(c), Şut – Petre, Karanovic, Caidao
Rezerve:  Udrea, Ion, Pantea, Horşia, Botezatu, Popescu, Ardelen

Slovan Liberec: Nguyen – Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula(c) – Beran, Hromada, Mara, Pesek – Yusuf Helal, Mosquera
Rezerve: Knobloch, Jugas, Rabusic, Matousek, Rondic, Fukala, Chalus

Jucătorii Dennis Man, Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruţan, Valentin Creţu, Marius Briceag, Andrei Vlad, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Florin Tănase, Iulian Cristea, Darius Olaru şi Andrei Miron au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Joi, de la ora 20.30, FCSB trebuie să evolueze, la Giurgiu, cu Slovan Liberec, în turul al treilea preliminar al Ligii Europa. Pentru ca o echipă să poată disputa un joc în cupele europene, are nevoie de 13 fotbalişti în lot, potrivit protocolului UEFA.

În ultimele ore, FCSB i-a transferat pe Gabriel Enache, liber de contract, şi pe Goran Karanovici şi David Caiado, ambii de la FC Hermannstadt.


FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO ONLINE STREAMING 24 septembrie 2020. Echipa roș-albastră are 15 cazuri de COVID-19 în lot și cu greu poate alcătui o echipă de start care să se bată cu Slovan Liberec pentru calificarea în play-off-ul Europa League. Înainte de meci, FCSB primește și o mână de ajutor de la UEFA.

Din cauza problemelor de lot apărute în ultimele ore, FCSB  a primit o dispensă de la UEFA, potrivit AntenaSport. Clubul roș-albastru poate înregistra jucători noi până la ora 15:00, astfel că șefii echipei încearcă să facă transferuri pe ultima sută de metri.

După ce nu a ajuns la un acord cu jucătorii Astrei (Dima, Bruno, V. Gheorghe și Graovac), FCSB primește o mână de ajutor de la Hermannstadt și îi împrumută pe David Caiado (mijlocaș lateral) și Goran Karanovic (atacant). Cei doi au mari șanse să fie titulari în meciul de la Giurgiu.

Cel mai recent nume pe listă, în acest moment, este cel al lui Gabi Enache (30 de ani). Extrema a revenit la FCSB, din postura jucătorului liber de contract, astfel că roș-albaștrii au bifat azi trei transferuri dintr-o lovitură.

FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO Cum a ajuns Gabi Enache să semneze iar cu FCSB. Va fi pe teren cu Liberec

Anamaria Prodan Reghecampf a confirmat faptul că Hermannstadt a cedat, sub formă de împrumut, doi jucători la FCSB, dar și că Enache a revenit la echipa lui Gigi Becali. Toți trei vor va avea drept de joc azi.

Gabi Enache era liber de contract, după ce și-a reziliat contractul cu FC Kyzylzhar SK. ”El, pentru că nu și-a primit banii de ceva timp, a putut rezilia. Așa că a devenit liber de contract și a semnat cu FCSB.

FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO Cum poate arăta FCSB cu Slovan Liberec: Straton – G. Enache, Simion, Cană, Panțîru- Horșia, Perianu, Caiado – R. Ion – Karanovici, Ad. Petre

FCSB – Slovan Liberec, meciul care a generat o doză extraordinară de interes în ultimele zile, ar putea să nu fie televizat în România! Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a duelului pentru calificarea în play-off-ul Europa League. 

  • FCSB – Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, la Giurgiu, liveTEXT pe RomaniaTV.net Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a partidei.

UPDATE: va fi televizat de Prima TV.

Din informațiile obținute de GSP.ro, toate ofertele venite până acum din partea televiziunilor, printre care Look, Digi Sport și PRO TV, nu s-au ridicat la pretențiile cerute de Gigi Becali. Latifundiarul a cerut o sumă considerată prea mare, peste 100.000 de euro. Nu e exclus ca meciul să fie până la urmă la TV, dar, cu 24 de ore înaintea duelului de la Giurgiu, nicio televizune nu a bătut palma cu cei de la FCSB. 

E de așteptat ca negocierile dintre părți să continue și în aceatsă noapte, dar și mâine, în prima parte a zilei. O eventuală netelevizare a partidei ar fi una dintre cele mai mari surprize de pe piața media din ultimii ani, microbiștii români fiind obișnuiți să urmărească din fața micilor ecrane aproape toate meciurile importante ale echipelor românești. 

DigiSport are deja două partide tari în grilă pentru joi seara. Djugardens – CFR, de la ora 20:00, dar și Supercupa Europei dintre FC Sevilla și Bayern Munchen, care se joacă la ora 22:00.  

Lista completă a celor de la FCSB care au ieşit pozitiv la ultimul test. De remarcat că Toni Petrea şi Marius Popa au ieşit din nou pozitiv, deşi la penultimul test au ieşit negativ:

 
  • Dennis Man
  • Florin Tănase
  • Toni Petrea, antrenor principal (ieşise negativ la penultimul test)
  • Marius Popa, antrenor cu portarii (ieşise negativ la penultimul test)
  • Bogdan Argeş Vintilă

FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO Cine sunt cei 15 jucători de la FCSB infectaţi cu coronavirus:

Alexandru Buziuc – atacant
Ovidiu Popescu – mijlocaş
Andrei Miron – fundaş central
Olimpiu Moruţan – mijlocaş
Florin Tănase – mijlocaş
Andrei Vlad – portar
Marius Briceag – fundaş
Darius Olaru – mijlocaş
Andrei Pandele – mijlocaş
Vali Creţu – fundaş
Dennis Man – mijlocaş
Iulian Cristea – fundaş central
Ionuţ Vînă – mijocaş
Florinel Coman – mijlocaş
Sergiu Buş – atacant

FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO Reacţii din partea celor de la Slovan Liberec despre situaţia de la FCSB: ”Aşteptăm cu nerăbdare meciul”

Jakub Hromada, unul dintre mijlocaşii lui Slovan Liberec, a spus aseară că ultimele informaţii pe care le-a primit au fost că partida se va disputa în condiţii normale. Mai mult, jucătorul în vârstă de 24 de ani spune că şi el îşi doreşte să se joace şi aşteaptă meciul cu nerăbdare:
”Până acum se pare că vom juca. Acum aşteptăm informaţiile despre ce se întâmplă. Ne pregătim să jucăm norma. Cred că au avut mai multe teste astăzi (n.r. interviul este dat aseară). Deşi virusul s-a răspândit la mai mult de 20 de oameni din aceeaşi echipă, cred că toţi jucătorii ar trebui să fie negativi în meciul cu noi. Şi toţi oamenii de pe stadion ar trebui să fie negativi. Dar nu ne îngrijorăm, dimpotrivă, aşteptăm cu nerăbdare meciul”, a declarat Jakub Hromada în presa din Cehia.

FCSB – Slovan Liberec LIVE VIDEO Reacţii din partea celor de la Slovan Liberec despre situaţia de la FCSB. Hoftych: ”Nu am vrea să jucăm sâmbătă”

Având în vedere situaţia, FCSB a înaintat la UEFA o cerere prin care a propus ca partida să fie amânată pentru ziua de sâmbătă. Forul continental nu şi-ar dori însă o amânare, mai ales că ar da peste cap competiţiile interne. De aceeaşi părere este şi antrenorul lui Slovan Liberec. Pavel Hoftych a spus că nu-şi doreşte ca meciul să fie amânat pentru ziua de sâmbătă:
”Cu siguranţă nu am vrea să rămânem aici până sâmbătă, pentru că ne-ar da campionatul peste cap. În plus, ce am face aici timp de patru zile? Deci credem că meciul se va juca şi vom fi fericiţi”, a declarat Pavel Hoftych, antrenorul lui Slovan Liberec.