FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANŢA 1-2. Hagi intră în lupta la titlu

FCSB (STEAUA) - VIITORUL CONSTANŢA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Meciul FCSB - Viitorul, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1, programat luni, 11 martie 2019, de la ora 20:30, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, Telekomsport 1, Look Tv şi live text pe RomaniaTV.net.

RomaniaTV.net
11 mart. 2019, 17:54
FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANŢA 1-2. Hagi intră în lupta la titlu

FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANŢA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING

Min. 65, 1-2, Hagi marchează din penalty pentru Viitorul

Min. 41, 1-1: Florin Coman aduce egalarea pentru FCSB

Min. 16, 0-1: Calcan deschide scorul pentru oaspeţi

FCSB – Viitorul, echipele de start:

FCSB: Bălgrădean – Benzar, Cristea, Bălaşa, Morais – Filip, Nedelcu – Coman, Tănase, Moruţan – Hora.

VIITORUL: Cojocaru – Mladen, Țîru, Ghiță, De Nooijer – Houri, Băluță, Vînă – Hagi, Drăguș, Calcan.

Partida FCSB – Viitorul este capul de afiș al primei runde din play-off. Miza este uriașă pentru ambele formații. Roș-albaștrii au nevoie de victorie pentru a se menține în coasta celor de la CFR Cluj, mai ales că n-au mai câștigat un trofeu de trei sezoane, în timp ce ambiția lui Hagi de a trage la primele locuri este uriașă. Tocmai de aceea, duelul de diseară de pe Arena Națională se anunță unul extrem de interesant.

FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANŢA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Echipele probabile. Teja are 5 absențe de marcă!

Ca la aproape fiecare meci, FCSB are și de data aceasta mai mulți indisponibili. Astfel, din lotul pentru duelul cu Viitorul nu vor face parte Mihai Pintilii (34 de ani) și Bogdan Planic (27 de ani), ambii accidentați, Marko Momcilovic (31 de ani), nerefăcut complet, în timp ce Dennis Man (20 de ani) și Filipe Teixeira (38 de ani) sunt suspendați. În schimb, va debuta Iulian Cristea (24 de ani), fotbalist care nu a avut drept de joc la meciul cu Voluntari, scor 2-2, fiind suspendat.

În afara celor cinci absenți, Mihai Teja (40 de ani) a fost aproape de mai primi o lovitură. Junior Morais (32 de ani) s-a accidentat pe finalul ședinței de antrenament de sâmbătă dimineață și a alertat staff-ul medical al roș-albaștrilor.

Echipele probabile

FCSB: Bălgrădean – Romario Benzar, Bălașa, Iulian Cristea, Junior Morais – Nedelcu, Lucian Filip – Ioan Hora, Florin Tănase, Florinel Coman – Gnohere
Antrenor; Mihai Teja

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Țâru, V. Ghiță, De Noojier – Houri, Tudor Băluță, Vână – Ianis Hagi, Calcan, Drăguș
Manager tehnic: Gică Hagi.

FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANŢA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Radu Petrescu a fost delegat de CCA pentru acest duel important

Meciul de pe Arena Națională i-a fost încredințat lui Radu Petrescu (37 de ani). „Centralul” bucureştean, care a devenit arbitru în Liga 1 din 2007 și arbitru FIFA din 2012, va fi ajutat de asistenţii Alexandru Cerei şi Ciprian Florin Danşa, în timp ce Marian Barbu va fi arbitru de rezervă.

În urmă cu aproape doi ani, în aprilie 2017, Radu Petrescu a intrat în colimatorul lui MM Stoica, directorul sportiv al FCSB, după ce a arbitrat un alt meci dintre FCSB şi Viitorul. Cele două echipe se luptau pentru titlu în acel sezon, iar scorul final, 1-1, s-a dovedit în cele din urmă decisiv la sfârşitul campionatului. Constănţenii au devenit în premieră campioni datorită rezultatelor directe din play-off.


FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANŢA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Mihai Teja se gândește să revină la formula cu doi atacanți


Mihai Teja (40 de ani) a confirmat, în cadrul conferinței de presă de sâmbătă, de la Baza FCSB, ceea ce digisport.ro v-a anunțat în exclusivitate și anume că la meciul cu Viitorul sunt șanse mari ca roș-albaștrii să joace din primul minut cu doi atacanți. Tehnicianul vicecampioanei se gândește să joace cu Eddy Harlem Gnohere (31 de ani), vârf împins și cu Ioan Hora (30 de ani) puțin mai retras. Golgheterul roș-albaștrilor din 2019, patru goluri în patru partide, este un jucător tehnic, care se pliază pe jocul combinativ impus de antrenor.

„Există posibilitatea să jucăm cu Gnohere şi cu Hora din primul minut. Eu am spus mereu că nu pot să schimb mai multe sisteme de la început. Am zis că exersăm 4-2-3-1 şi 4-3-3. Dar, având jucători inteligenţi, poţi să joci şi cu doi atacanţi.

Jucătorii răspund aşa cum îmi doresc, de aceea am încredere că putem schimba şi putem face meciuri bune. În timp se vor crea automatisme şi relaţii de joc”, a spus Teja, la conferința de presă.


FCSB (STEAUA) – VIITORUL CONSTANŢA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.

Roș-albaștrii sunt obligați să câștige, în contextul în care CFR Cluj și U Craiova au obținut victorii în acest debut de play-off. În ciuda faptului că Gică Hagi a declarat că echipa sa nu se gândește la titlu, Ilie Dumitrescu e convins că „Regele” nu a cedat.

„Viitorul pare, așa, că nu e interesată. Eu îl cunosc pe Hagi. El își face calcule. Dacă vor câștiga cu FCSB-ul, bat și CFR-ul, fac 25 de puncte. Ei (n.r. – CFR Cluj) rămân cu 30, rămân la 5 puncte. La cum îl cunosc, sunt convins că nu a cedat. Chiar dacă nu are presiune, Viitorul trebuia să fie aici în play-off. Făcând o comparație cu Sepsi, Viitorul pune probleme”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

“Avem meciul cu Steaua. O echipă tehnică, cu jucători care au experienţă mare. Această echipă ştie să joace fotbal, să atace. Au jucători individuali foarte buni, dar noi o să ne facem jocul nostru, strategia noastră şi să încercăm să ne impunem. O să fie foarte dificil, dar ăsta a fost mesajul meu pentru echipă”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei de luni. 

FCSB – VIITORUL: „E de temut!” Mihai Teja a identificat marea problemă a FCSB, înaintea duelului cu ECHIPA lui Hagi

Mihai Teja (40 de ani) a identificat marea problemă pe care o are FCSB înaintea primului duel din play-off, contra celor de la Viitorul. Tehnicianul l-a lăudat pe Ianis Hagi (20 de ani), despre care a spus că este un jucător foarte bun, dar a precizat că echipa lui Gică Hagi, în ansamblu, reprezintă o mare forță.

”Echipa Viitorului e de temut, nu un jucător anume! Au automatisme, joacă de ceva vreme împreună. Joacă acelaşi sistem de la copii şi juniori. Cei care vin din spate ştiu cu ochii închişi ce trebuie să facă”, a spus Teja, la conferința de presă de duminică. Chestionat dacă în aceste condiții și mai ales după victoria CFR-ului, de sâmbătă, presiunea exercitată asupra jucătorilor săi este și mai mare, antrenorul a replicat:

”M-am uitat (n.r. – la meciul CFR Cluj-Sepsi, scor 3-1). Un gol frumos (n.r. – cel al lui Ţucudean). Nu este o presiune, e abia prima etapă, sunt zece meciuri în play-off. Toate meciurile sunt grele, toate echpele sunt bune, trebuie să ne câştigăm punctele noi, nu trebuie să nu uităm la alţii. Acesta este lucrul cel mai important, să ne câştigăm noi punctele, meciurile.

Am încredere mai multă în băieţii mei şi sunt sigur că vor face un meci foarte bun. Ne aşteptăm la un meci deschis, pentru că aşa ar trebui să fie. În play-off ar trebui să fie meciuri mult mai deschise, mult mai frumoase, sper ca mâine să fie un meci deschis. , a declarat Teja.

Mihai Teja a spus că Ianis Hagi (20 de ani) poate face diferența oricând în meciul de pe Arena Națională. „Ianis e un jucător foarte bun, poate să facă diferenţa oricând! Dar eu am mai multă încredere în băieţii mei şi sunt sigur că vor face un meci bun!”, a spus Teja, la conferința oficială de presă.

Altfel, din lotul pentru duelul cu gruparea din Ovidiu va face parte și tânărul Adrian Niță (16 ani), un puști ce face senzație la categoria sa de vârstă. FCSB U17 a obținut sâmbătă, 9 martie 2019, o victorie importantă contra Centrului de Performanță Rapid București, scor 5-3, în Liga Elitelor. Golurile roș-albaștrilor au fost marcate de către Adrian Niță și Vlad Șerbănescu, ambii cu câte o dublă și Andreas Chirițoiu. Omul-meciului a fost însă Niță, cel care a oferit și două assisturi, dar a scos și un penalty, realizări notabile petrecute chiar în ziua în care fotbalistul a împlinit 16 ani.

Evoluția bună a lui Niță a fost recompensată de Mihai Teja, cu un loc în lot.

FCSB – VIITORUL: „Sunt convins că nu a cedat!” Ilie Dumitrescu avertizează FCSB înaintea partidei cu Viitorul

FCSB – Viitorul este ultimul meci din prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Roș-albaștrii sunt obligați să câștige, în contextul în care CFR Cluj și Universitatea Craiova au obținut victorii în acest debut de play-off. În ciuda faptului că Gică Hagi a declarat că echipa sa nu se gândește la titlu, Ilie Dumitrescu e convins că „Regele” nu a cedat.

„Viitorul pare, așa, că nu e interesată. Eu îl cunosc pe Hagi. El își face calcule. Dacă vor câștiga cu FCSB-ul, bat și CFR-ul, fac 25 de puncte. Ei (n.r. – CFR Cluj) rămân cu 30, rămân la 5 puncte. La cum îl cunosc, sunt convins că nu a cedat. Chiar dacă nu are presiune, Viitorul trebuia să fie aici în play-off. Făcând o comparație cu Sepsi, Viitorul pune probleme”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

FCSB – Viitorul. Gică Hagi laudă echipa lui Teja înaintea meciului direct

Mihai Teja ar putea apela la o formulă cu doi atacanți în partida cu Viitorul. Hagi e convins că, indiferent de sistemul de joc, FCSB are jucători care pot pune probleme în orice moment. 

“Avem meciul cu Steaua (n.r. – actuala FCSB). O echipă tehnică, cu jucători care au experienţă mare. Această echipă ştie să joace fotbal, să atace. Au jucători individuali foarte buni, dar noi o să ne facem jocul nostru, strategia noastră şi să încercăm să ne impunem. O să fie foarte dificil, dar ăsta a fost mesajul meu pentru echipă”, a spus Gică Hagi, înaintea partidei de luni. 

FCSB – Viitorul, din prima etapă a play-off-ului Ligii 1, programat luni, 11 martie 2019, de la ora 20:30, live pe RomaniaTV.net.