FCSB (STEAUA) – VIITORUL 2-0 LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM

FCSB (STEAUA) - VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM. FCSB și Viitorul se întâlnesc în această seară, de la ora 20:00, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe RomaniaTV.net. Steaua poate profita de pasul greşit al CFR, deşi va ierna doar pe locul secund în clasamentul Ligii 1, indiferent de rezultat.

RomaniaTV.net
17 dec. 2017, 10:08
FCSB (STEAUA) – VIITORUL 2-0 LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM

FCSB (STEAUA) – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM

FCSB va încheia anul cu un meci împotriva campioanei en-titre, Viitorul. Partida va avea loc în această seară, de la ora 20:00. În cazului unei victorii, roș-albaștrii pot profita de pasul făcut de CFR și au şansa să se apropie la două puncte de lider.

FCSB (STEAUA) – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM ECHIPELE DE START

STEAUA FCSB: Niță – Enache, Larie, Nedelcu, Momcilovic – Pintilii, L. Filip – Man, Tănase, Fl. Coman – Gnohere.

VIITORUL: Tordai – D. Lopez, Țâru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea – A. Chițu, Țucudean, Eric.

FCSB (STEAUA) – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT. LIVE STREAMING ONLINE TELEKOM

MIN. 65: GOL STEAUA FCSB! A marcat MOMCILOVIC! STEAUA FCSB – VIITORUL 2-0!

MIN. 43: Gnohere vede cartonaşul roşu după un conflict cu Ţucudean. Totul a pornit de la un duel pentru minge, între Cristi Ganea şi Ovidiu Popescu. Mijlocaşul gazdelor a rămas întins pe gazon, iar în zona respectivă s-a creat un carambol. Gnohere şi Ţucudean şi-au adresat injurii unul celuilalt, iar francezul l-a pălmuit pe atacantul campioanei. Ţucudean a rămas întins pe gazon, astfel că Sebastian Colţescu i-a acordat cartonaşul roşu lui Gnohere, după ce s-a consultat cu asistentul de pe partea Tribunei a II-a.

MIN. 20: GOL STEAUA FCSB! A marcat MAN! STEAUA FCSB – VIITORUL 1-0!

De partea cealaltă, meciul este unul extrem de important și pentru Viitorul. Echipa lui Hagi are nevoie de victorie pentru a fi sigură că termină anul pe loc de play-off. În cazul unui eșec, campioana en-titre ar putea pierde locul de play-off, dacă Dinamo câștigă la Timișoara.

FCSB – Viitorul, absenţe importante

Dică nu se va putea baza la meciul din această seară pe Constantin Budescu, care nu a putut fi recuperat. Staff-ul medical al celor de la FCSB l-a „reparat” însă pe Denis Alibec. Acesta s-a antrenat normal, iar cel mai probabil va fi rezervă. Pe lângă Budescu, tehnicianul de 37 de ani nu-i va putea folosi nici pe Romario Benzar, Bogdan Planic, Mihai Bălașa și Filipe Teixeira.

Cum titularul obișnuit al postului de al doilea vârf, Budescu, lipsește, Dică îl va trece pe Tănase în spatele lui Gnohere, care va fi cel mai probabil vârf împins. Alături de căpitanul echipei, în linia de trei care-l va susține pe ”Bizon” se vor regăsi Man pe partea dreaptă și Coman pe stânga.

În condițiile în care Dică nu se va putea baza pe cei doi fundași centrali titulari, Planic și Bălașa, el va miza în centrul liniei defensive pe Ionuț Larie și, cel mai probabil, pe Dragoș Nedelcu. Asta deși în lot se mai află și Artur Jorge, dar lusitanul nu a convins nici măcar la antrenamente. Enache și Momcilovic vor fi fundașii laterali, iar Niță va fi titularul postului de portar.

Dilema lui Dică este la mijlocul terenului, mai precis la închidere. Cum Nedelcu va juca pe linia de fund, lângă Pintilii va fi folosit cel mai probabil Filip. Acolo mai pot evolua Popescu și Achim, dar și Morais. Totuși, antrenorul roș-albaștrilor pare să meargă pe varianta menţionată anterior.

FCSB – Viitorul: copiii îşi înfruntă mentorul

Meciul va fi și o reîntâlnire între Hagi și foștii săi jucători. Nu mai puțin de 8 fotbaliști din lotul FCSB au trecut pe la Viitorul. Este vorba de Tănase, Coman, Nedelcu, Larie, Bălașa, Benzar, Achim și Alibec.

 

Echipele probabile:

FCSB: Niță – Enache, Larie, Momcilovici, Morais – Pintilii, Nedelcu – Man, Tănase, Coman – Gnohere
Rezerve: A. Vlad, Alibec, L. Filip, Vl. Achim, Golofca, Ov. Popescu, D. Benzar

Viitorul: Tordai – D. Lopez, Țâru, Hodorogea, De Nooijer – Cicâldău, Mladen, Cr. Ganea – A. Chițu, Țucudean, Eric
Rezerve: Râmniceanu, Horj, Vână, A. Ciobanu, Drăguș, Mățan, T. Băluță

FCSB (STEAUA) – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE: O mână de oameni la ultimul meci din acest an al FCSB? Câte bilete s-au vândut pentru meciul cu Viitorul

 Casele de bilete de la Arena Naţională au fost deschise încă de ieri dimineaţă, însă suporterii roş-albaştri nu s-au înghesuit să cumpere tichete, deşi acesta va fi ultimul meci al echipei favorite în acest an.

Oficialii speră să vândă cel puţi 10.000 de bilete, dar ieri până seara se vânduseră puţin peste 1500. „Ar fi frumos să jucăm cu tribunele pline, dar vom vedea ce va fi duminică seară”, declara Florinel Coman.

Cel mai ieftin bilet la derby costă 5 lei, în timp ce un bilet la tribuna a 2-a costă 20 de lei. Pentru a vedea meciul din zona VIP trebuie să plăteşti între 50 şi 100 de lei.

FCSB (STEAUA) – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE: Dică, peste Reghe! „Am luat statistica din ultimii ani și m-am uitat”

FCSB se află înaintea ultimului meci din acest an. Roș-albaștrii vor juca cu Viitorul în etapa a 22-a a sezonului regulat din Liga 1. Înaintea meciului, Nicolae Dică a comparat performanțele reușit de el la FCSB cu cele ale lui Laurențiu Reghecampf, din sezon precedent. Statistica îi dă câștig de cauză actualului tehnician al echipei.

„Am luat statistica din ultimii ani și m-am uitat până în etapa a 21-a. De exemplu pot să mă refer la anul trecut. În campionatul trecut, în acest moment, după etapa a 21-a, Steaua avea 40 de puncte, acum are 44 de puncte, avea 27 de goluri marcate, acum are 44 de goluri marcate.

Atunci avea 16 goluri primite, acum are 14 goluri primite. În plus suntem în primăvara europeana, în Cupa Romaniei am mers mai departe. Acum să nu înțelegeți că mă leg de Reghe, nu, a făcut performanță la Steaua”, a declarat Dică înaintea ultimului meci din acest sezon.

În altă ordine de idei, FCSB va juca în ultimul meci din acest an cu campioana en-titre, Viitorul. Meciul este unul extrem de important pentru ambele echipe. Roș-albaștrii au neapărată nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu liderul CFR. De partea cealaltă, cei de la Viitorul au nevoie de succes pentru a fi siguri că vor încheia anul pe loc de play-off.

FCSB (STEAUA) – VIITORUL LIVE VIDEO ONLINE Hagi a început războiul psihologic înaintea meciului cu FCSB ! „La Steaua se mai umflă”

Florin Tănase este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, dar nu a reușit să-l impresioneze pe fostul său antrenor, Gică Hagi. „Decarul” echipei lui Nicolae Dică este printre cei mai folosiți jucători ai roș-albaștrilor în acest sezon.

După un prim sezon mai puțin reușit, în care a fost chinuit de accidentări, Tănase a reușit să se impună la FCSB și să ajungă căpitanul echipei.

„Că Tănase e foarte bun, spuneţi voi. Foarte bun o să fie când o să depăşească golurile pe care le-a dat la Viitorul.

Când e la Steaua se mai „umflă”, se scrie mai mult despre el, devine extraordinar”, a spus „Regele” înaintea meciului cu FCSB.

În vârstă de 22 de ani, căpitanul roș-albaștrilor a făcut pasul către echipa mare a celor de la Viitorul de la Academia Hagi, în 2013 și a fost vândut la FCSB în 2016. 86 de meciuri, 24 de goluri și 14 pase de gol are Tănase pentru Viitorul.