FCSB va juca din nou în GHENCEA. Anunţ BOMBĂ despre MAREA ÎMPĂCARE făcut de comandantul CSA STEAUA

Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua, a declarat că n-are nicio problemă ca FCSB sau oricare altă echipă să joace pe stadionul din Ghencea după ce va fi reconstruit.

05 oct. 2018, 13:07
FCSB va juca din nou în GHENCEA. Anunţ BOMBĂ despre MAREA ÎMPĂCARE făcut de comandantul CSA STEAUA

Cristian Petrea a declarat că orice echipă poate cere să joace pe viitoarea arenă.

„Se va verifica disponibilitatea arenei, în funcție și de meciurile echipei noastre de fotbal și a oportunității. Orice echipă, care dorește să dispute meciuri, va putea trimite o propunere în acest sens. E prematur să vorbim de chirie. Va veni un evaluator, care va stabili taxa de închiriere. Va depinde de standardul stadionului, de competiție. Una e să joci în campionatul naâional, alta într-o competiție europeană sau cu echipa națională la nivel internațional. Vor fi niște criterii clare. Întâi să vedem stadionul construit și apoi ne așezăm la masă. În teorie, și echipa lui Gigi Becali va putea juca pe noul stadion„, a declarat Cristian Petrea pentru Fanatik.

Procesul PALMARESULUI. Ce a decis instanţa în disputa FCSB – CSA Steaua. Prima reacţie a lui Florin Talpan

Cristian Petrea a vorbit și despre stadiul lucrărilor la stadionul care va trebui să fie gata pentru EURO 2020: „Ghencea e și stadion de rezervă pentru grupa de la EURO, iar din documente ar trebui să fie gata în martie 2020. E un termen realist. Demolarea decurge în condiții foarte bune, vremea ne ajută.La sfârșitul lunii octombrie se vor face gropile și se va pune fundația. Din primăvara lui 2019 se vor turna cadrele și restul. Există deja experiența stadioanelor de la Craiova și Târgu Jiu. Depindem și de vreme, pentru că una e să ai o iarnă timpurie sau una târzie și grea. Până acum, lucrurile ne avantajează”.


loading...