FCSB va juca pe Stadionul Steaua după o pauză de opt ani. Care va fi primul meci la revenirea în Ghencea

FCSB ar putea juca în premieră pe noua arenă din Ghencea cu Universitatea Craiova, pe 19 februarie, după ce Klaus Iohannis a promulgat legea accesului la bazele sportive de stat. Deocamdată, CSA Steaua susţine că la stadion se execută lucrări de mentenanţă, dar revenirea trupei lui Gigi Becali în Ghencea nu mai poate fi, practic, blocată.

10 feb. 2023, 10:34
FCSB va juca pe Stadionul Steaua după o pauză de opt ani. Care va fi primul meci la revenirea în Ghencea
FCSB va putea evolua pe Stadionul Ghencea

FCSB va juca pe Stadionul Steaua după o pauză de opt ani. „Am trimis o nouă solicitare. Am primit un răspuns ciudat. În prima parte argumentația e că nu sunt normele de aplicare a legii. Pe final ni se spune că în februarie se fac lucrări de mentenanță. Ce legătură are că nu sunt norme? Probabil că cineva are nevoie de o plasă de siguramță. Cineva refuză zeci de mii de euro pe meci. Cineva vrea neapărat ca statul român să piardă sume considerabile. Așteptăm normele, apoi ca lucrările de mentenanță să se desfășoare în condiții optime și… să se termine în acest secol”, a declarat Mihai Stoica, directorul general al lui FCSB.

Citeşte şi: Şefii CSA Steaua, ameninţaţi cu moartea de către ultraşi. „Vă mutăm în Ghencea 22!” FOTO ŞI VIDEO

Dacă lucrurile vor decurge normal, FCSB ar putea juca în premieră pe noua arenă cu Universitatea Craiova, pe 19 februarie. „Putem să jucăm oriunde, nu ne interesează. Nu cred că ar trebui să fim impresionați. Lupta pentru Europa este foarte, foarte strânsă. Este un campionat strâns, și la titlu și la Europa”, a spus Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, pentru Pro TV.

Citeşte şi: Piţurcă aruncă bomba în curtea Armatei! Premierul Ciucă a refuzat 100 de milioane USD din America pentru CSA Steaua!

FCSB a oferit, în primăvara anului trecut, suma de 46.000 de euro pentru a închiria arena din Ghencea, dar răspunsul primit din partea CSA Steaua a fost unul negativ. Odată cu noua lege, promulgată de președintele Klaus Iohannis la începutul acestui an, suma pe care FCSB ar trebui să o plătească este de aproximativ 29.000 de euro pentru un meci.