Şefii CSA Steaua, ameninţaţi cu moartea de către ultraşi. „Vă mutăm în Ghencea 22!” FOTO ŞI VIDEO

Un grup de suporteri fanatici ai celor de la CSA Steaua au protestat, luni, la sediul MApN din cauză că echipa de fotbal nu a obținut nici până acum dreptul de a promova la finele campionatului următor al Ligii 2.

01 aug. 2022, 20:59

Şefii CSA Steaua, ameninţaţi cu moartea de către ultraşi. Nouls sezon din Liga 2 începe pe 9 august, iar CSA Steaua va juca pe teren propriu cu Metaloglobus, dar încă nu are drept de promovare! Conform Legii Sportului, CSA Steaua nu are drept de promovare pentru că e un club de drept public, care aparține Ministerului Apărării. Răzvan Burleanu, șeful FRF, spunea în mai că CSA Steaua are două variante: schimbarea Legii Sportului sau transformarea clubului de drept public în drept privat, sub forma unei societăți comericale sportive pe acțiuni. Scoşi din minţi de nepăsarea generalilor, ultraşii „militarilor” au protestat luni în fața Ministerului Apărării Naționale, care administrează CSA Steaua. „Dacă odată cu echipa promovați și voi, dosarul era gata în secunda doi”, a fost unul dintre mesajele afișate de susținătorii CSA Steaua.

 

CSA Steaua cere locul lui FCSB din Liga 1 și dezafilierea clubului lui Gigi Becali. Adrese oficiale către FRF, UEFA şi FIFA

Ulterior, ultraşii au mers la sediul CSA Steaua, unde au aprins torțe, iar forțele de ordine au intervenit pentru a nu fi blocat traficul în zonă și pentru ca lucrurile să nu degereneze. Suporterii i-au amenințat cu moartea pe oficialii MApN responsabili de situația Stelei, afișând un banner scandalos: „Câtă răbdare să mai avem cu voi  / Treceți la treabă sau vă mutăm în Ghencea 22” (n.r. – adresa Cimitirului Ghencea Militar).

Piţurcă aruncă bomba în curtea Armatei! Premierul Ciucă a refuzat 100 de milioane USD din America pentru CSA Steaua!

Daniel Oprița, antrenorul celor de la CSA Steaua, a declarat la Digi Sport că nu are nicio veste în legătură cu dreptul de promovare în Liga 1. „Am întrebat și eu, m-am interesat. La momentul ăsta nu se poate promova. Mai sunt câteva zile, sperăm să se poată schimba ceva. Dacă nu, rămânem iar cu speranța. Sincer, chiar nu știu de ce nu se face nimic! Chiar sincer spun. Pentru mine e foarte dificil.  Au fost jucători pe care nu i-am adus ușor. Le-am spus că sigur se va rezolva cu dreptul de promovare. Ei au niște bonusuri pentru promovare. Ei acum nu le pot lua. Bonusurile ar veni din drepturile TV. Sezonul trecut am tot trăit cu speranța. Acum, jucătorii știu ce a fost anul trecut. Se poate să se simtă și păcăliți”, a spus Daniel Oprița.