FCSB – VIITORUL LIVE ONLINE. Gigi Becali i-a decis soarta lui Dică. Cine este favorit să preia Steaua

FCSB - VIITORUL LIVE ONLINE. Pentru Nicolae Dică urmează un meci decisiv duminică seară, de la ora 20:00, FCSB-Viitorul. O victorie îl ţine în funcţie până la finalul primei părţi a campionatului, însă o înfrângere îl trimite acasă

08 dec. 2018, 20:18
FCSB – VIITORUL LIVE ONLINE. Gigi Becali i-a decis soarta lui Dică. Cine este favorit să preia Steaua

FCSB – VIITORUL LIVE ONLINE. Mai mult decât atât va conta însă maniera de joc a celor de la FCSB. O partitură interpretată bine ar amâna verdictul indiferent de rezultat pentru după Crăciun. Însă tatonările deja au început pentru că FCSB-ul îşi doreşte un antrenor care este sub contract, pe Mihai Teja, 40 de ani.

Până nu este convins că îl va schimba pe Dică, Gigi Becali, personal, nu va vorbi cu nimeni. De fapt, el nu va pune nimănui întrebarea „Vrei să vii la Steaua?!”. Însă anturajul său pregăteşte deja apele pentru ca schimbarea să fie rapidă. Mişcările celor de la FCSB au ajuns şi la urechile celor de la Gaz Metan Mediaş, care normal că au intrat în alertă. Nu şi-ar dori schimbarea antrenorului care a făcut minuni de când a preluat echipa şi caută un tehnician cu caracteristici asemănătoare.

Cristian Pustai, antrenorul deja tradiţional al echipei din Ardeal, este în conducere la Mediaş, director tehnic, şi nu ar fi o problemă să coboare din nou în iarbă, însă rezultatele din ultima vreme îi determină pe cei de la echipă să urmeze acelaşi model.

„FCSB este un club mare, un brand, în fiecare an își propune obiective foarte mari, astfel că orice antrenor nu poate să refuze dintr-o dată. În plus, orice antrenor tinde să ajungă mai sus, să performeze. Orice antrenor, orice om, își dorește să meargă la mai bine.

Nu știu nimic de vreun interes. Nu vreau să vorbesc, pentru că eu și Nicolae Dică suntem colegi și nu este fair”, a spus Teja, într-o intervenție telefonică găzduită recent de emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Am stat trei ani la Steaua, știu ce înseamnă. Presiunea e mare, trebuie să te califici mereu în Europa, mi-aduc aminte că am avut doi ani consecutivi de Champions League și a fost foarte frumos. Totul depinde de relația dintre patron și antrenor, comunicarea contează cel mai mult. Depinde de cum știi să gestionezi și de modul în care știi să relaționezi psihologic și cu patronul și cu jucătorii. Aici e cheia succesului!”, a mai spus Mihai Teja.

Până la 40 de ani, Mihai Teja a adunat o experienţă foarte mare. El a lucrat în staff-urile echipelor Steaua (alături de Hagi, Bergodi şi Lăcătuş), Astra, Petrolul, Standard Liege (cu Mircea Rednic), dar şi ca antrenor principal la U Cluj, România U21, Dinamo, Pandurii şi, acum, Gaz Metan Mediaş. El are contract cu Gaz Metan Mediaş până la 30.06.2020.