Fecioara Maria anunţă zodiile binecuvântate de săptămâna viitoare

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, duminica 5 februarie 2023. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de duminica 5 februarie 2023 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

04 feb. 2023, 23:07
Fecioara Maria anunţă zodiile binecuvântate de săptămâna viitoare

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Previziuni RUNE pe ZODII, 6-12 februarie 2023. Runa LAGUT aduce furtună în viaţa unei zodii. Noutati de la pietrele mistice!
Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Horoscop februarie 2023. Patru zodii binecuvântate de Dumnezeu în această lună. Bucurie, bani și belșug

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Mai multe fructe si legume organice

Probabil ca ai auzit ca este important sa-ti onorezi corpul, sa consumi alimente si bauturi cu un continut vibrational inalt, adica alimente si bauturi organice, fara chimicale. Legea atractiei te ghideaza sa consumi produse care oglindesc starea ta spirituala. Cere ingerilor sa te ghideze sa iti domoleasca poftele de alimente nesanatoase si sa iti indrume pasii spre produsele organice. Poti spune ca nu ai banii necesari pentru a suporta aceste costuri, insa te poti ruga la Fecioara Maria si la ingerii protectori sa iti aduca in cale oportunitatile care te vor face sa castigi acei bani. Pe masura ce vei aborda un regim vegetarian, cu mai multe fructe si legume, vei simti o crestere a abilitatilor tale spirituale.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia TAUR
Scapi din vedere detalii importante, deci fii mai atent la tot ce se intampla

Fii mai atent la limbajul corporal al altor oameni, cum se misca, ce gesturi au, ce expresii faciale si postura generala. Cand te focusezi nu doar pe ce spun oamenii ci si pe limbajul corpului lor, vei vedea ca ai acces la mult mai multa informatie pe care o poti folosi ca sa poti intelege ce iti comunica cu adevarat pentru ca limbajul corpului arata mult mai mult despre oameni decat exprima ei prin vorbe. Fa un pas cand sunt oameni in jur si doar observa. Priveste sa vezi daca ce spun oamenii este congruent cu ce exprima prin trup si observa orice discrepante. Cu alte cuvinte, nu inghiti mereu ce rostesc oamenii. Fii totodata atent acum si la intelegeri si contracte. Fa-ti timp sa intelegi complet orice asemenea intelegere, afla tot ce poti punand intrebarile necesare si consulta-ti prieteni si experti ca sa primesti sfaturi. Fii atent, totusi, sa nu te scufunzi in prea multe detalii. Nu te grabi impulsiv inainte pana nu iti asculti toate instinctele si nu intelegi totul.

Fecioara Maria, mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Ramai vigilent in situatia curenta; fii atent la semne si lasa-le sa iti inspire alegerile

Semnele si sincronicitatile ti se prezinta in moduri miraculoase, de la fosnetul unui copac ce pare ca iti sopteste tie anume ceva pana la curcubeul care apare chiar inaintea unui eveniment la care participi. Cand iti pui o intrebare despre scopul vietii tale, despre o relatie, cariera sau chiar despre griji de zi cu zi, cere spiritului sa iti dea semne specifice. Apoi priveste, asculta, simte si permite gandurilor sa curga. Desi nu primesti raspunsuri foarte concrete pentru minte, totusi le vei simti prin intuitie si cele cinci simturi. Poti chiar sa ai vise extrem de puternice si vii pe care sa ti le aminesti cu usurinta in zori. Priveste la ce e neobisnuit si la repetitii ce par a veni din cele mai neasteptate surse. Daca semnele primite nu iti sunt destul de clare, continua sa te gandesti la intrebare pentru urmatoarele zile si sa ceri noi semne cu rol de ghidare sau raspuns. Ai incredere in ele si in discernamantul tau pentru ca sunt trimise de la spiritul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

 

CALAUZIRE ZILNICA Arhanghelul Mihail pe ZODII: duminica 5 februarie 2023. Mesajul si rugaciunea zilei!
Iata pentru duminica 5 februarie 2023 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „Cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

De multe ori, in functie de situatia pentru care trimite mesaje, Arhanghelul Mihail le livreaza impreuna cu alti Arhangheli precum Rafael (arhanghelul sanatatii si vindecarii), Gabriel (arhanghelul comunicarii, artelor, creativitatii) si alti ghizi spirituali puternici. Ii multumim cu iubire Arhanghelului Mihail si ingerilor sai pentru aceste mesaje !

Cu totii avem provocari, indoieli, intrebari dar orice problema are cel putin o solutie. Sa cerem calauzire spre aceste solutii de la Arhanghelul Mihail. El ne este protector, ajutor si partener in calatoria vietii. Ori de cate ori simti ca ai nevoie de ajutorul Lui pentru orice, cheama-L si vei fi ajutat. Cum il chemi? Cu gandul clar sau cu voce tare. Cum te va ajuta? Prin semne , intuitii, senzatii de bine in corp, mesaje subtile sau directe, in functie de necesitate.

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care ii cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.
Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Primeste-ti mesajul aferent zodiei tale si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare.

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru BERBEC
PROFESOR SPIRITUAL: Poti vindeca oamenii prin seminarii, clase, sesiuni.

Ai in tine calitati de vindecator si poti invata un grup de oameni prin cuvintele tale. Tu ii inveti in moduri care aduce binecuvantari si vindecari si publicul tau poate fi direct sau pe calea scrisului sau vorbitului online. Tu poti face asta si cu familia si prietenii. De fapt, oamenii iti cauta instinctiv ghidarea, inclusiv strainii care iti pot spune cele mai intime secrete si probleme presante. Natura ta de mare incredere si lumina ta stralucitoare ii atrage pe altii sa isi rezolve probleme prin tine.

Acest mesaj indica faptul ca poti simti multa bucurie daca alegi vreodata sa fii un consilier sau invatator spiritual , fara sa ai preocupari de ego cu privire la faima sau bani. Tu esti un canal natural care aduce ghidare divina altora. Esti si un bun observator al naturii umane, in special in ceea ce priveste calea spirituala. Drept rezultat, aduci o voce unica in acest domeniu. Cat timp ramai focusat sa servesti oamenii si sa fii tu insuti, vei avea mereu oameni dornici sa fie in contact cu tine.

Observa-ti gandurile si sentimentele cu privire la pasii de urmat pe aceasta directie.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, te rog sa ma calauzesti sa pot ajuta oamenii pe calea spirituala daca aceasta directie este parte din calea mea divina!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru TAUR
PRACTICA: Slefuieste-ti abilitatile practicand regulat.

Raspunsul la o intrebare de-a ta despre cum sa iti dezvolti mai bine cariera implica sa iti focusezi timpul si atentia pe o abilitate ce are legatura cu interesele si pasiunile adevarate ale inimii tale. Poate ca este un hobby la care visezi pe care sa il transformi intr-o ocupatie. Da, este posibil daca iti dedici timpul si energia sa iti rafinezi talentele in aceasta directie. Vizualizeaza-te bucurandu-te de beneficiile de a avea succes in acest efort depus. Asteapta-te la tot ce e mai bun apoi fa munca necesara pentru a deveni realitate.

Putin timp dedicat zi de zi pentru practica se va transforma intr-un obicei pozitiv care duce la rezultate pozitive. In curand vei observa cum abilitatile ti se dezvolta si nivelul de satisfactie si placere creste. Corpul va invata intuitiv cum sa integreze automat ce ai practicat si tu vei gasi o noua inspiratie pe masura ce evoluezi de la dificultate la libertate si bucurie.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru ca ma indrumi, sustii si inspiri sa practic zi de zi orice inseamna abilitate pentru munca mea si sa devin din ce in ce mai bun!

Mesaj de la Arhanghelul Mihail pentru GEMENI
CRISTALE: Conexiunea ta cu cristalele si pietrele pretioase este un canal pentru energie vindecatoare.

Arhanghelul Mihail iti semnaleaza sa te scufunzi mai mult si mai constient in lumea cristalelor pentru a le intelege pentru ca ele te cheama sa muncesti cu ele ca parte din scopul divin al vietii tale. Aceste obiecte amplifica si directioneaza energia divina vindecatoare spre oameni, animale si mediul din jur. Fiecare in parte contine forta vietii la care deseori esti conectat. Acum este timpul sa inveti mai multe despre ele prin clase, cursuri, carti si sa comunici intuitiv cu cristalele.

Exista un motiv pentru care cristaele sunt folosite la computere, ceasuri, echipamente medicale – ele au puterea de a amplifica energia magnetica si de a o duce in directii anume. Si tu le poti folosi pentru scopuri vindecatoare ca sa iti amplici abilitatile naturale. Munca ta poate combina cristalele cu masajul, energia vindecatoare, artele si lucrul manual sau alte indeletniciri. Indiferent ce faci, asigura-te ca incluzi in viata ta aceste obiecte puternice.

Daca esti nou in munca cu ele, invata mai mult. Mergi cu mintea si inima deschisa spre ele si observa care cristale sau pietre pretioase ori semipretioase te atrag mai mult. Apoi citeste despre proprietatile lor vindecatoare. Vei vedea ca iti livreaza exact tipul de energie de care ai nevoie la acel moment. Ai incredere ca esti atras fix la ce iti este benefic.

Rugaciune: Arhanghelul Mihail, iti multumesc pentru calauzirea de a ma apropia si a iubi minunatele cristale si pietre pretioase, ca parte a calatoriei mele spirituale in aceasta viata!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.