Previziuni RUNE pe ZODII, 6-12 februarie 2023. Runa LAGUT aduce furtună în viaţa unei zodii. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 6-12 februarie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

04 feb. 2023, 22:22
Previziuni RUNE pe ZODII, 6-12 februarie 2023. Runa LAGUT aduce furtună în viaţa unei zodii. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII, 6-12 februarie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop februarie 2023. Patru zodii binecuvântate de Dumnezeu în această lună. Bucurie, bani și belșug

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Inguz (inversata) : Pacea, iubirea si armonia iti pot parea dificil de obtinut, dar ele iti sunt disponibile. Daca persoana iubita este timida si rusinoasa, ajuta aceasta persoana sa isi deschida inima si sa isi declare ce simte.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – JERA (cu fata in sus). Runa indica faptul ca fericirea si vremurile in care sa fii vesel sunt la orizont. Este un timp sa iti vezi roadele muncii sustinute si a efortului depus. Desi lucrurile sunt mult mai luminoase la orizont, s-ar putea sa fie vorba doar de un nou pas din calatoria ta si nu destinatia finala.

Horoscop rune Mihai Voropchievici: Maestrul runelor anunţă belşug şi multă dragoste în februarie
Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). In viata ta pare a fi o furtuna agitata. Dar furtunile nu dureaza pentru totdeauna si, daca vezi refugiul sigur care este imediat dupa colt, totul va fi bine. Foloseste-ti intuitia sa te ghideze in directia buna. Tu ai raspunsurile daca crezi in tine si in drumul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.