Fecioara Maria, ce zodii vor avea parte de o zi binecuvântată

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, MIERCURI 27 aprilie 2022. Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de MIERCURI 27 aprilie 2022 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. 

27 apr. 2022, 00:02
Fecioara Maria, ce zodii vor avea parte de o zi binecuvântată

Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor si arhanghelilor, este prea iubita mama a lui Iisus si vegheaza oamenii cu iubirea sa nemarginita si protectia sa materna. Fecioara Maria este un vindecator puternic si plin de compasiune si totodata un mare invatator spiritual pentru noi, fiind dornica sa ne ajute pe toti, indiferent de religia fiecaruia.

Tot ce ai de facut ca sa incepi sa te conectezi la ea si sa lucrezi cu ea este sa o chemi si iti va fi alaturi. Ca o mama plina de compasiune, ea ne incurajeaza, ne sustine, ne consoleaza, ne da putere si vegheaza la implinirea nevoilor noastre.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026

Fecioara Maria este in special preocupata sa ajute copiii, parintii si pe cei ce au nevoie cel mai mult de dragostea unei mame, indiferent de varsta, precum cei bolnavi sau saraci.

Fecioara Maria este un vindecator miraculos al copilului interior si ne invita sa ii permitem sa o faca oricand.
Prin cardurile stravechi cu mesaje, ofera ghidare delicata care are drept rol sa ne ridice, sa ne sustina si sa ne ghideze.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

Din perspectiva ei cereasca, Fecioara Maria poate vedea ce se afla inainte la orizont. Pentru ca tine asa de mult la noi si la intreaga lume si omenire, ne ghideaza sa trecem la actiune, sa ne ajustam punctul de vedere, sa ne mentinem credinta, sa gasim directia care sa ne duca la pace, siguranta si sanatate.

Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie începe în forţă luna mai, înfloresc câştigurile în portofel
Primirea mesajelor prin cartile oracol de la energia Fecioarei Maria are la baza rugaciunea : „Fecioara Maria, te chemam acum. Iti multumim pentru ca ne calauzesti cu claritate si ne raspunzi la intrebari. Te rugam ca toate interactiunile cu cartile oracol sa fie protejate de Dumnezeu, de Iisus si de Arhanghelul Mihail pentru ca sa strabata prin ele doar adevarul divin si sfant, iar ghidarea sa fie specifica si clara, aducand binecuvantari tuturor celor implicati. Ajuta-ne sa vedem, sa auzim, sa simtim si sa stim clar adevarul acestor mesaje divine.”

Fecioara Maria, Mesajul zilei pentru zodia BERBEC
Elibereaza-te

Poate ca te simti intimidat sa mergi inainte. Poate ca te simti blocat in drumul tau. Poate ca nu intelegi care este misiunea ta divina. Cere ajutorul Fecioarei Maria si al ingerilor sa te ghideze. Sinele tau superior se simte captiv si are nevoie de tine, sa te eliberezi de ego si de ingrijorari. Respira profund, relaxeaza-ti muschii, apoi poti lua o foaie de hartie si sa scrii pe ea toate sentimentele, grijile, nevoile care iti vin in minte. La final, arde „scrisoarea” si elibereaza-te de aceste emotii. Multumeste Feciarei Maria si ingerilor, caci ei au scos la lumina toate aceste sentimente care te tineau captiv.

Mesajul zilei pentru zodia TAUR
Exprima-ti energia feminina

Cu totii avem energie feminina pe care ar trebui sa o punem in valoare. Ea aduce la lumina dauri precum intuitia, dragostea, expresia artistica. Poate ca ai petrecut prea mult timp gandindu-te sau evitand zona de creatie. Nu-ti fie teama sa dansezi, sa canti, sa iti arati latura sensibila. Cere ghidare Fecioarei Maria, sfintelor mucenite, cere-le ajutorul cand vine vorba de copii, familie.

Mesajul zilei pentru zodia GEMENI
Roaga-ti ingerii sa te ajute

Ai incercat sa rezolvi multe situatii de unul singur, fara sa te gandesti ca ai putea sa-ti chemi ingerii in ajutor. Fecioara Maria si ingerii iti spun inca o data ca nu esti singur, ca sunt alaturi de tine, ca sunt gata sa-ti raspunda la intrebari, gata sa te ghideze si gata sa grabeasca manifestarea visurilor tale. Este adevarat ca Dumnezeu si ingerii stiu deja ce iti doresti, dar spune-o cu voce tare, scrie-Le. Dumnezeu ne-a dat si liberal arbitru si daca nu vorbim, nu cerem expres, solicitarile noastre nu raman decat niste ganduri si atat. Nu exista solicitare gresita sau incoerenta! Fii increzator si spune ce simti, cu voce tare sau voce joasa, dar cere ce vrei!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.