Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie începe în forţă luna mai, înfloresc câştigurile în portofel

Horoscop rune, cu Mihai Voropchievici. Berbecii trag lozul câştigător, Gemenii au tot ce îşi doresc, citiţi previziunile pentru fiecare zodie.

26 apr. 2022, 18:31
Horoscop rune. Mihai Voropchievici anunţă ce zodie începe în forţă luna mai, înfloresc câştigurile în portofel

Horoscop rune. Cine nu se aşteaptă la o rună fantastic de bună, ăla o primeşte, iar cine se aşteaptă la cine ştie ce minuni, vine câte o rună care îl pune în aşteptare, spune Mihai Voropchievici

Horoscop rune pentru Berbec
Berbecii vor da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor. Cu alte cuvinte, l-au prins pe Dumnezeu de picior. Toate lucrurile bune vin peste ei. Saltul acesta rapid şi calitativ, pe care l-am explicat de multe ori, este pe toate domeniilor. Şi sănătate, şi dragoste, şi bani, şi familie. Ai tras lozul câştigător.

Horoscop Cristina Demetrescu. Cum poți face bani, în funcție de zodie. Oportunităţi uriaşe până în 2026
Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur
Taurii sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire în săptămâna următoare. Aveţi grijă cum acţionaţi şi modalitatea de a-i trata pe cei din jur pentru că orice vorbă din partea voastră poate să fie considerată ca un afront. Cu cât vorbiţi mai puţin cu atât treceţi mai uşor.

Gemeni
Vunjo pentru Gemeni. Au câştigat pe toate planurile. Mai ceva decât Berbecii. Au şi protecţie şi tot ce vreţi. Beneficiarii măreţului Vunjo.

Rac
Racii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiţi pregătiţi să o primiţi.

Horoscop Leu
Leii au două variante. Să îşi schimbe locul de muncă sau pur şi simplu, dacă nu vrea să schimbe locul de muncă, să facă o deplasare undeva.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară
Fecioara primeşte un dublu sfat. În primul rând să nu se mai agite, să se relaxeze total, iar al doilea sfat, vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi, să termine pentru că ele sunt zeiţele sănătăţii, zodia Fecioară patronează sănătatea şi să nu îşi facă griji. Sunt şi ipohondre, iar când e vorba de sănătate se agită foarte tare. Nu mai exageraţi. Persoana despre care credeţi că ar avea probleme de sănătate are de fapt o sănătate extraordinară, dar vă aşteaptă să vă duceţi să o vizitaţi.

Zodiile care atrag banii ca un magnet. În ce semne zodiacale sunt născuţi cei mai bogaţi oameni ai planetei
Horoscop rune pentru Balanţă
Balanţa, în săptămâna următoare, trebuie să fie puternic, forţos, să depăşească o încercare. E o săptămână mai anevoioasă. Îi poate încerca şi o durere de cap, o migrenă, un umăr. E o săptămână care vine cu o încărcătură fantastic de mare. Nu mâncaţi prea mult în ziua de Paşte ca să nu aveţi probleme cu sistemul digestiv.

Horoscop rune Mihai Voropchievici pentru Scorpion
Scorpionii, în Săptămâna Luminată, vor avea nevoie ca bateria să fie full, 100%. Mesaje, comunicare, tot ce se poate. Că e vorbit, că e scris. O să vă săturaţi, chiar dacă nu sunteţi foarte comunicativi, de vorbit.

Horoscop pentru Săgetător
Săgetătorii pot afla un adevăr important care poate veni cu marcaj în viaţa lor sau, pur şi simplu, cu o schimbare. E ceva fantastic de important.

Horoscop pentru Capricorn
Simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă şi pasională. Ţine-te!

Horoscop rune Vărsător
Vărsătorii, pentru cei care chiar îşi doresc, Sfintele Sărbători vin cu o veste bună: fertilitate şi belşug. Totodată, toate visele voastre se vor împlini. Pe de o parte pentru cei care sunt doritori şi aşteaptă de mult. Îngerul a strigat, a dat vestea. Să vă fie cu folos!

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Peşti
Peştii au câteodată nişte dorinţe, vor nişte lucruri, dar acele lucruri pe care le anticipam noi pentru luna mai. Peştii vor să vină acum. Nu mâine. Acum. Vor primi şi în plan personal, şi social şi profesional toate lucrurile bune. Numai cu condiţia să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Luaţi-le pas cu pas.


loading...
Partenerii noștri